Liseden bıkmak

MertYb

Hectopat
Lise artık yoruyor. Benim için dersleri zor değil gayet basit geliyor açıkçası ama sorun şu: Saat 9'dan 16'ya kadar okulda bulunmak cidden bünyeyi eritiyor ki bu buzdağının görünen kısmı. Sabah 40 dk yol 20 dk hazırlık dönüşte 50 dk yol gelince en az 1-2 saat bünyeyi toplamak zor oluyor. Açık diyeyim YouTube'da 1 saatlik konu okulda 10 derste falan işleniyor ve YouTube daha verimli üstüne üstlük.

Açığa geçme imkanın varsa dene yoksa sakın okulu falan bırakayım deme.Zaten potansiyelin yüksek.Ve son dediğine yüzde yüz katılıyorum,okulda hocanın 1-2 ay işlediği üniteyi 1 günde hallettiğim çok oldu veya okulda bu nasıl konu be deyip evde dinleyince anladığım.Bu ülkede başka çaremiz yok güdeceğiz bu sürüyü.Emin ol okulu bıraksan baban çok zengin değilse git bir yerde çalış eve ekmek parası getir diyecek,beğenmediğin okulu mumla arayacaksın.

Okulda oturmak zor geliyor. Kardeşim 1. mezunumdan sonra yerleştim ve şimdi gelecek hafta açılacak üniversiteyi bekliyorum. O süreçte de gelişmiş bir fabrikada teknik bakım görevlisi olarak vazife alıyorum yaz başından beridir. Mesayi sabah 8.30 da başlayıp akşam 18.30 a kadar sürüyor. Öncesinde de birer saat yol kat. Bu okumadığım etmediğim vs için değil (beyaz yakalar da aynı saatte girip çıkıyor) genelen hayatın çalışma kısmı bu. Bu kadar olmasa bile en iyi ihtimalle 1 2 saat daha kısa olacak sadece. Anlayacağın sen oraya gidince sadece bütün gün verimsiz ders işlemek yerine hayatını belirli bir düzende götürmüş oluyorsun. Eğer dediğin gibi evde bütün günü en optimize şekilde dersle geçirecek olsan daha kötü notlar alırsın demiyorum ama bahsettiğim bu iş hayatına zor alışırsın

Okulda oturmak zor geliyor. Kardeşim 1. mezunumdan sonra yerleştim ve şimdi gelecek hafta açılacak üniversiteyi bekliyorum. O süreçte de gelişmiş bir fabrikada teknik bakım görevlisi olarak vazife alıyorum yaz başından beridir. Mesayi sabah 8.30 da başlayıp akşam 18.30 a kadar sürüyor. Öncesinde de birer saat yol kat. Bu okumadığım etmediğim vs için değil (beyaz yakalar da aynı saatte girip çıkıyor) genelen hayatın çalışma kısmı bu. Bu kadar olmasa bile en iyi ihtimalle 1 2 saat daha kısa olacak sadece. Anlayacağın sen oraya gidince sadece bütün gün verimsiz ders işlemek yerine hayatını belirli bir düzende götürmüş oluyorsun. Eğer dediğin gibi evde bütün günü en optimize şekilde dersle geçirecek olsan daha kötü notlar alırsın demiyorum ama bahsettiğim bu iş hayatına zor alalışırsın
Hocam mesela anadoluda benim gibi fen lisesi okuyan çocuk 14.40 da çıkıyor 14.50 da eve varıyor arada 2.5 saat var isyanım buna .

Lise artık yoruyor. Benim için dersleri zor değil gayet basit geliyor açıkçası ama sorun şu: Saat 9'dan 16'ya kadar okulda bulunmak cidden bünyeyi eritiyor ki bu buzdağının görünen kısmı. Sabah 40 dk yol 20 dk hazırlık dönüşte 50 dk yol gelince en az 1-2 saat bünyeyi toplamak zor oluyor. Açık diyeyim YouTube'da 1 saatlik konu okulda 10 derste falan işleniyor ve YouTube daha verimli üstüne üstlük.

Mezun oldum keyfini çıkarın bence saatlerimiz senle aynıydı okulun kıymetini mezun olunca anlarsınız.

Açığa geçme imkanın varsa dene yoksa sakın okulu falan bırakayım deme.Zaten potansiyelin yüksek.Ve son dediğine yüzde yüz katılıyorum,okulda hocanın 1-2 ay işlediği üniteyi 1 günde hallettiğim çok oldu veya okulda bu nasıl konu be deyip evde dinleyince anladığım.Bu ülkede başka çaremiz yok güdeceğiz bu sürüyü.Emin ol okulu bıraksan baban çok zengin değilse git bir yerde çalış eve ekmek parası getir diyecek,beğenmediğin okulu mumla arayacaksın.
Hocam açığa sırf fen liseis mezunu cv olsun diye geçmiyorum bana göre sınıf ortamı iyi ama ortaokulda 12 de evde oluyordum burda aşırı geç o zor oluyor.

Hocam açığa sırf fen liseis mezunu cv olsun diye geçmiyorum bana göre sınıf ortamı iyi ama ortaokulda 12 de evde oluyordum burda aşırı geç o zor oluyor.
10. Sınıfım daha yks senesi aşırı Hard core olcak gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı