Liseli biri için iş önerisi

Sweashy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: A520M Pro
PSU:EVEREST Dusk Peak 600W
CPU: Ryzen 5 5500
GPU: RTX 4060 8 GB
RAM: 16 GB 3200 MHz
DEPOLAMA:512 GB M.2 SSD
MONİTÖR:Gamebooster 2717FF 165 Hz Benq 60 Hz
Selamlar,
Bu yaz hem tecrübe hem para için işe girmeyi düşünüyorum. Seçimimi etkileyebilecek birçok faktör var ama genel olarak fikir edinmek adına buraya sormaya karar verdim. Masa başından çok kas gücü gerektiren bir işe de girmek isterim. Benim yaşımdaki (16) birine ne önerirsiniz?

Selamlar,
Bu yaz hem tecrübe hem para için işe girmeyi düşünüyorum. Seçimimi etkileyebilecek birçok faktör var ama genel olarak fikir edinmek adına buraya sormaya karar verdim. Masa başından çok kas gücü gerektiren bir işe de girmek isterim. Benim yaşımdaki (16) birine ne önerirsiniz?

Şimdi yanlış anlama kas gücü gerektiren işte şöyle düşünüyorsundur kas yaparim vs alakası yok 😂😂 yorgunluktan başka bir şey değil
Ek olarak subway Burger King MC donalds gibi yerlerde asgarî ücretle çalışabilirsin.

Şimdi yanlış anlama kas gücü gerektiren işte şöyle düşünüyorsundur kas yaparim vs alakası yok 😂😂 yorgunluktan başka bir şey değil.
Ek olarak subway Burger King MC donalds gibi yerlerde asgarî ücretle çalışabilirsin.

Tamamen haklısınız zaten sadece işe girerek kas yapılmaz bunu farkındayım ancak en azından yazı sürekli oturarak geçirmemek ve dayanıklılığımı arttırmak için demiştim. Öneriler için teşekkür ederim. İyi günler :).

Selamlar,

Sanayiye girin hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı