Lisemden memnun değilim

Daha ilk hafta mutsuz isen ailen ile konuş

Emin ol OBP ile alan liseler sana daha kotu gelecektir o liselerde genellikle calismayip kopya çeken kişiler var OBP'li liselerde fakat arkadaşlarım var kaldirabilirim diyorsan orası sana kalmış iyi aksamlar.

Yaşadığınız sıkıntıyı 12. sınıfa geçmiş ve bu durumu yaşamış biri olarak tavsiyem ortam için okulun kalitesinden ödün vermekten kaçının ileride benim gibi üniversite cart curt derken mezuna kalmak zorunda kalabilirsini. Size tavsiyem okuldan para iadesi isteyip ayrılmaya çalışın ve gitmek istediğiniz okulu iyi araştırın belki müdürden izin alıp birkaç derse de girerek test edebilirsiniz ortamı kayıt olmadan önce.

Parasını vermişsiniz az bir para değildir diye tahmin ediyorum hem bu sebeple hemde bence obp ile alan yerde pek mutlu olmazsın daha ilk günler elbet alışacak sınıf arkadaşların ile konuşacak ortak konular bulacaksın takma kafaya obp ile alan yerler pek sağlıklı değil her anlamda ailen paraya kıyıp göndermiş demekki senden bir beklentileri var okul değiştirmen hem paraya yazık olur hemde onlar gönülsüz kabul ederler. Ama yinede sen bilirsin sen sorarsın biz fikrimizi belirtiriz son karar senin.

Okulda söylediğin şeyler değil eğitim önemli. Disiplinli bir okul yararına olur. Ayrıca dur bakalım daha kaç gün oldu? Kaynaşırsınız.

Bu arada eski arkadaşlarının olmaması iyi bir şey. Yeni arkadaşlar edinirsin.

Ailenden utanmana gerek yok bence, düşüncelerini söyleyebilirsin fakat benim düşüncem oradan ayrılacaksan diğer liseleri biraz daha araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…