Lisemden memnun değilim

Eğer konu zorbalanmaya falan kadar gittiyse ailenle konuş değiştirmeye çalış, ama sadece sözlü gerçekleşiyorsa olaylar karşılık ver hayatın her noktasında bu olacak çünkü, her zaman çevren değişecek eğitim eğitim sonrasında meslek edinince, askere gidince hepsine alışmak zorunda olacaksın hiçbirinde senle aynı kafada insan çıkması mümkün değil, şimdiden gönlünce bir hayat yaşaman dileğiyle kardeşim.

Derdinizi çok seviyorum sizin gençler. Daha boomer olmadan bana şu lafı söylettiniz. Okul ciddi bir yerdir anlattığına göre de okulun güzel bir yer.

Kesinlikle obpli liseye geçme şuan 11.sinifim ve yaşadığım yerde küçük bir şehir ve çok geri kalmış bir şehir psikolojik olarak okadar yoruldum ki 3 senede bunalıma girip bütün gün evden çıkmadigim boş yere sinirden ağladığım günler oldu gerçekten yaşadığın şehirde çok gelişmemiş değilse obpli liseye hayatta geçme ülkede eğitim sistemi çökmüş durumda inş güzel bir üni kazanıp bu şehirdende defolup gidicem benden sana tavsiye ülkenin şuanki durumunda obpli liseye ne olursa olsun geçme!

Alışırsın ben de 9. sınıfta arkadaşlarımdan memnun değildim ve hala o kadar da sevmiyorum onlarla fazla görüşmene gerek yok öğle aralarında farklı sınıftaki arkadaşlarınla takılabilirsin ben de öyle yapıyorum ama sana tavsiyem okul değiştirmeyi düşünme ve ortama ayak uydurmaya çalış büyük ihtimal çok fazla yapamazsın kendimden biliyorum ama bunu bi tık devam ettir sonra zaten sınıfta sevdiğin insanlarla takılırsın bu her 9 için öyledir.

Sınıf belirleme sınavında ne sordular? Hangi konulardan, kaçıncı sınıf sorular vardı?

OBP'li liseler kadar berbat bir şey yok gitme boş ver ortama alışmaya çalış 1 2 haftaya yavaş yavaş alışırsın ailene söylesen bile gidemezsin bu sene sözleşme var ailende parasını ödemişse yazık olur öğretmenlere de rehber öğretmen falan oluyordu sanırım çok bilmiyorum yanlışsa düzeltirsin ya da öyle birileriyle konuş memnun değilim de çözerler.

Hangi şehirdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…