Lisenin ilk günü nasıl olacak?

Hocam çoğu kız git erkeklerin yanına otur der hele ki egosu tavansa uzun süre senin hakkında konuşur.

Bu kızlardan uzak durucaksın zaten diyorum ya gidip çevreni tek tek yapacaksın ki vizyon katsınlar sana. Derslerini iyi tut bir de üniversite için OBP önemli.

Lisede çanta kullanmanı önermem kitapları koltuk altında taşıyarak amerikanvari serseri bir liseli imajı yaratman kızları etkilemeni muhakkak kolaylaştıracaktır
Sizce konu sahibinin amacı kızları etkilemek mi?

Meslek hakkında pek şeyim yok 2 sene gidip Anadolu'ya geçmiştim ben. Genel olarak meslek liseleri kötü oluyor o yüzden bir şey demek istemiyorum.

Lisede çanta kullanmanı önermem kitapları koltuk altında taşıyarak amerikanvari serseri bir liseli imajı yaratman kızları etkilemeni muhakkak kolaylaştıracaktır
JDFGKLŞHNDFSKLŞGHJDFNSKLGŞNDFSKLGIŞDNFSGOLIKŞ

Hocam siz gidin oturun bizim okula göre yargılama yapıyorum. Sağlık mesleğe göre. İleriki günlerde konuşmak için vs tabii ki oturdum ettim ama ilk gün erkek yanına oturmanızı şiddetle öneriyorum.
Ben liseden mezun oldum hocam. Fakat şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki etrafınızda kız arkadaş olması gerekiyor illa ki. Bunu sevgili anlamında demiyorum. Normal bir arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…