@Poyraz123412 @729024 buyurun tesadüf. İlk gün buluşup birlikte takılıp ortamınızı kurabilirsiniz. Hem tanışıklığınız olduğu için yabancılıkta çekmezsiniz diye düşünüyorum.
Benim halihazırda ortamım var ama arkadaş isterse okulu bir turlatırım.
@Poyraz123412 @729024 buyurun tesadüf. İlk gün buluşup birlikte takılıp ortamınızı kurabilirsiniz. Hem tanışıklığınız olduğu için yabancılıkta çekmezsiniz diye düşünüyorum.
Meslek hakkında pek şeyim yok 2 sene gidip Anadolu'ya geçmiştim ben. Genel olarak meslek liseleri kötü oluyor o yüzden bir şey demek istemiyorum.
Şaka gibiŞeriatçı hocalar koymuşlar sağlık mesleğe kız erkek oturmak yasak.
Ben mesleğe giderken kötü oluyordum. Zor dayandım. Başka arkadaşım ise sevmişti baya yani.Meslek lisesi ortamı kadar aynı zamanda nefret edilen aynı anda da çok sevilen bir ortam yok hayatının hiçbir yerinde tanık olamıcayağın şeylere tanık oluyorsun.
Hahahah. Gerçekten de öyle. Hayatımda belki de göremeyeceğim şeylere tanık oldum, arkadaşlarımla okulun bitmesi için gün saydık. Fakat 3 ay geçmesine rağmen bi' özlemiyor değilim. Bazıları şehir dışında üniversite okuyacak. Görüşme şansımız bile olmayacak.Meslek lisesi ortamı kadar aynı zamanda nefret edilen aynı anda da çok sevilen bir ortam yok hayatının hiçbir yerinde tanık olamıcayağın şeylere tanık oluyorsun.
Şaka gibi![]()
Sizin zamanınızda ilk gün nasıl olmuştu?Benim halihazırda ortamım var ama arkadaş isterse okulu bir turlatırım.
Sizin zamanınızda ilk gün nasıl olmuştu?
Hahahah. Gerçekten de öyle. Hayatımda belki de göremeyeceğim şeylere tanık oldum, arkadaşlarımla okulun bitmesi için gün saydık. Fakat 3 ay geçmesine rağmen bi' özlemiyor değilim. Bazıları şehir dışında üniversite okuyacak. Görüşme şansımız bile olmayacak.
Tabii özel bir sınıftaydım ben. Okula göre başarı oranımız yüksekti. O yüzden sınıf arkadaşlarım normal bir meslek lisesi öğrencisine göre katbekat daha iyiydi.
Olur.Ben tamamen şansıma EBA'da sınıftaki kişilere bakarken Undertale Sans profilli bir çocuk görmüştüm, onunla arkadaş oldum. İstersen Instagram vereyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.