Lisenin ilk günü nasıl olacak?

Meslek hakkında pek şeyim yok 2 sene gidip Anadolu'ya geçmiştim ben. Genel olarak meslek liseleri kötü oluyor o yüzden bir şey demek istemiyorum.

Meslek lisesi ortamı kadar aynı zamanda nefret edilen aynı anda da çok sevilen bir ortam yok hayatının hiçbir yerinde tanık olamıcayağın şeylere tanık oluyorsun.

Şeriatçı hocalar koymuşlar sağlık mesleğe kız erkek oturmak yasak.
Şaka gibi 😀

Meslek lisesi ortamı kadar aynı zamanda nefret edilen aynı anda da çok sevilen bir ortam yok hayatının hiçbir yerinde tanık olamıcayağın şeylere tanık oluyorsun.
Ben mesleğe giderken kötü oluyordum. Zor dayandım. Başka arkadaşım ise sevmişti baya yani.

Hahahah. Gerçekten de öyle. Hayatımda belki de göremeyeceğim şeylere tanık oldum, arkadaşlarımla okulun bitmesi için gün saydık. Fakat 3 ay geçmesine rağmen bi' özlemiyor değilim. Bazıları şehir dışında üniversite okuyacak. Görüşme şansımız bile olmayacak.
Tabii özel bir sınıftaydım ben. Okula göre başarı oranımız yüksekti. O yüzden sınıf arkadaşlarım normal bir meslek lisesi öğrencisine göre katbekat daha iyiydi.

İşte böyle bir okulda 3 5 sağlam kızla ve erkekle arkadaşlık kurarak geçiniyorum. O yüzden yoksa fesatlık anlamında demedim hocam. Tabii ki kız erkek oturur ama hocalar kıllık yapabiliyor.
Spor salonunda kızlar sola erkekler sağa oturuyor. Böyle bir okul. Ben okula müdür olsam bunu yapan hocayı bir güzel azarlar ardından tüm bu şeriat propagandalarını engellerim. Devlette din olmaz. İnsanda olur. Devlet din dayatmaz. Laik hükümette.

Hahahah. Gerçekten de öyle. Hayatımda belki de göremeyeceğim şeylere tanık oldum, arkadaşlarımla okulun bitmesi için gün saydık. Fakat 3 ay geçmesine rağmen bi' özlemiyor değilim. Bazıları şehir dışında üniversite okuyacak. Görüşme şansımız bile olmayacak.
Tabii özel bir sınıftaydım ben. Okula göre başarı oranımız yüksekti. O yüzden sınıf arkadaşlarım normal bir meslek lisesi öğrencisine göre katbekat daha iyiydi.

Benim gittiğim okulda kapasite olarak çok büyük bir okul olduğu için her türden şey var. Ben normalde sınavla seçim yaparak geldiğim için benim sınıfta okulun geneline nazaran daha aklı başında ama yine de her türlü insan bulunuyor okulda. Bir keresinde tuvalete okul sırası çekip sigara çay eşliğinde kart oynadıklarına şahit olmuşluğum var.

Okulun ilk günü havalı bir tören yapmışlardı Pertevniyal'li oldunuz falan diye. Sonra dedim lise çok eğlenceli geçecek ama ortaokul++ gibi bir şey çıkı. Bu arkadaşlık meselesi ise kulüpler aracılığı ile olmuştu. Okulunda bu tarz şeyler yoksa da arkadaş edineceğim diye kendini zorlama. İlla bir şekilde arkadaş bulunuyor.

Özet: İlk gün çok premium geçiyor ama sonraki günler ortaokuldan farksız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı