Lisenin ilk günü ne yapılmalı?

Furkann368

Centipat
Daha fazla  
Bu sene 9. sınıf olacağım ve lise için heyecanlıyım, ilk gün ne yapmam lazım? Gideceğim lise ortalama bir Anadolu lisesi yani düzgün tiplerden çok keko, serseri olur diye düşünüyorum. Tavsiyelerinizi yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o ön yargı her okulda var, siz hemen cevre yapmaya kalkismayin benim onerim. Insanlari iyi gozlemleyin ilk etapta. Ardindan kucuk bir cevre yapmaniz saglikli olabilir. Bu surecte derslerinize odaklanin.

Düzgün insanlarla arkadaş ol kesinlikle eğitim hayatını kötü etkileyecek kötü insanlardan uzak dur. Eğer şu zamana kadar ders çalışmadıysan çalışmaya başlasan iyi edersin yoksa sınıfta kalabilirsin.

Bu sene 9. sınıf olacağım ve lise için heyecanlıyım, ilk gün ne yapmam lazım? Gideceğim lise ortalama bir Anadolu lisesi yani düzgün tiplerden çok keko, serseri olur diye düşünüyorum. Tavsiyelerinizi yazabilirsiniz.

Anadolu lisesi o kadar da bozuk olmaz seninle beraber herkes heyecanlı tedirgin olacak zaten doğal davran :D

Çok keko serseri olur mu bilmem ama bence kendinizi kasmayın, sizin kafanıza uyan insanlarla sosyalleşin ama kimseye haddinden fazla güvenmeyin, bir de benim 4 yıllık deneyimimden çıkarttığım bir şey varsa o da okuldan özellikle sınıftan sevgili yapılmaması gerektiğidir.

Kimseye karışma, derslerine odaklan sınıfta kalma olayları falan var sanırım, arkadaş edin yalnız kalmamaya çalış, manita kovala abartmadan.

Sınıfındaki en güzel kızın asperox bakterisine benzeyen bir 12.sınıf oğlan tarafından kapılışına tanık olacaksın kardeşim.

Beklentini olabildiğince düşük tut çünkü benimkiler çok yüksekti ve hayal kırıklığına uğradım. Bir şey yapmana gerek yok ortaokulun daha gelişmiş versiyonu gibi.

Hayatınızın bir dönüm noktası olur mu tartışılır. Heyecanlanmak için bir sebep yok. Rahat olun. Gidersin tanışırsın yeni insanlarla sonra zaten kendine uygun bir çevre oluşturmuş olursun dönem ortasına doğru. Sizi aşağıya çekecek kişiliklere dikkat etmeniz yeterli olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı