Lisenin son senesi özelden devlete geçilir mi?

BrutalBoss

Decapat
Okuduğum özel okul kampüsünü kapatıyor ve kaydımızı aldırmayalım diye bunu son birkaç güne haber ediyorlar, bizi başka bir kampüse aynı fiyatta okutacaklarını söylüyorlar. Bu okulun bu tarz bir sürü olayı var, artık güvenmiyorum okula. Başka bir özel okula da geçmek istemiyorum. Son sene devlete geçsem OBP puanım çok düşer mi? Yani 12. sınıf olduğumdan son sene devlet öğrencilere çok baskı yapıyor mu, alışabilir miyim?

Okuduğum özel okul kampüsünü kapatıyor ve kaydımızı aldırmayalım diye bunu son birkaç güne haber ediyorlar, bizi başka bir kampüse aynı fiyatta okutacaklarını söylüyorlar. Bu okulun bu tarz bir sürü olayı var, artık güvenmiyorum okula. Başka bir özel okula da geçmek istemiyorum. Son sene devlete geçsem OBP puanım çok düşer mi? Yani 12. sınıf olduğumdan son sene devlet öğrencilere çok baskı yapıyor mu, alışabilir miyim?

Nasıl bir okula geçeceğinize bağlı.

Ancak genel olarak çoğu devlet okulu kötüdür. Eğer gerçekten çalışacaksanız o zaman pek bir sorun olmaz.

Özel okuldan mahrem bölge kokulu kekoların arasına düşmek travma yaratır adamda. Başka bir özel okul ile devam et.

Peki hocam devlet okullarında 50 kişilik sınıflar var muhabbeti genel olarak doğru mu?

Ben mezun olalı liseden 6 yıl oluyor, benim zamanımda sayısal sınıf 42 kişiydik, EA'larda 35 38 falandı, 5 son sınıf vardı. tabii şehirden şehre değişir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı