Lisenin zorlu geçmesi

Sana şunu söylüyüm 10.sınıf net en zor lise yılı.
Kesinlikle katılmıyorum, 9. sınıfı yapan adam 10'da döktürür.

Konular ortaokul konularına yorum katılmış havasında, derişim veya mol hesaplarken ilkokul kesirli/ondalıklı sayılar bilgisinden başka bir şey kullanmıyorsun mesela.

Sadece ders çalışarak potansiyelinizi düşürmeyin hocam. Kafa dağıtacak alanlar yaratırsanız kendinize çok daha iyi hissederek devam etmeye iştahlı olursunuz. Ek olarak sınav yılımda önceden yapamadığım konuları kendime hatırlatarak ilerlerdim. ''Ula eskiden trigoda türev alamıyoduk, integral bilmiyoduk ula ula'' gibi.

Hayatının en güzel yıllarını geçirmeye başlayacaksın kafana takmaya değmeyecek şeyleri takma, yaşa gez gör eğlen ama derslerini de aksıtma ve olabildiğince sosyalleşmeye çalış. Dersler her zaman halledilebiliyor, bi kere yaşadıktan sonra bu günlere geri dönemiyorsun

10. Sınıfta kimya bambaşka bir şey ya inanılmaz gereksiz zorluk. O mol var ya kabus ya. Neyse göreceksin zaten. Coğrafya da biraz rahatsız eder ama ezberin iyiyse sıkıntı olmaz. Onun dışında sıkıntı olmaz merak etme yani halledersin.

10. Sınıfta kimya bambaşka bir şey ya inanılmaz gereksiz zorluk. O mol var ya kabus ya. Neyse göreceksin zaten. Coğrafya da biraz rahatsız eder ama ezberin iyiyse sıkıntı olmaz. Onun dışında sıkıntı olmaz merak etme yani halledersin.
İlk kez görüyorum mol konusuna zor diyeni, milleti kokutmak için sıraya girmiş gibi mesajlar atıyorsunuz.

Adam 9. sınıfım iyi diyor, 9. sınıfta sayılar konusunda kesirli sayıları yapan adam mol konusunda zorlanmaz.

İlk kez görüyorum mol konusuna zor diyeni, milleti kokutmak için sıraya girmiş gibi mesajlar atıyorsunuz.

Adam 9. sınıfım iyi diyor, 9. sınıfta sayılar konusunda kesirli sayıları yapan adam mol konusunda zorlanmaz.

Başkan kaç yaşındasın bilmiyorum ama gerçekten 10.sınıf aşırı zor hele o mol konusunu 15 yaşında bir çocugun yapması neredeyse imkansız matematiğe hiç girmiyorum bile derste uymakdan başka bir şey yapamazsın.

Başkan kaç yaşındasın bilmiyorum ama gerçekten 10.sınıf aşırı zor hele o mol konusunu 15 yaşında bir çocugun yapması neredeyse imkansız matematiğe hiç girmiyorum bile derste uymakdan başka bir şey yapamazsın.
Ya arkadaşım kim çalışıpta fonksiyon polinom yapamamış allah aşkına.

Sabahtan akşama kadar yatıp sınava 1 hafta kala konuya zor demekle olmuyor.

15 yaşında olan çocuğu zorlayabilecek tek konu sayma konusudur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı