İrfan Mete
Hectopat
Sana şunu söylüyüm 10.sınıf net en zor lise yılı.
Çok kolay diyen var çok zor diyen var okul başlayınca anlarım inşallah.
Sana şunu söylüyüm 10.sınıf net en zor lise yılı.
Çok kolay diyen var çok zor diyen var okul başlayınca anlarım inşallah.
Kesinlikle katılmıyorum, 9. sınıfı yapan adam 10'da döktürür.Sana şunu söylüyüm 10.sınıf net en zor lise yılı.
İlk kez görüyorum mol konusuna zor diyeni, milleti kokutmak için sıraya girmiş gibi mesajlar atıyorsunuz.10. Sınıfta kimya bambaşka bir şey ya inanılmaz gereksiz zorluk. O mol var ya kabus ya. Neyse göreceksin zaten. Coğrafya da biraz rahatsız eder ama ezberin iyiyse sıkıntı olmaz. Onun dışında sıkıntı olmaz merak etme yani halledersin.
İlk kez görüyorum mol konusuna zor diyeni, milleti kokutmak için sıraya girmiş gibi mesajlar atıyorsunuz.
Adam 9. sınıfım iyi diyor, 9. sınıfta sayılar konusunda kesirli sayıları yapan adam mol konusunda zorlanmaz.
Ya arkadaşım kim çalışıpta fonksiyon polinom yapamamış allah aşkına.Başkan kaç yaşındasın bilmiyorum ama gerçekten 10.sınıf aşırı zor hele o mol konusunu 15 yaşında bir çocugun yapması neredeyse imkansız matematiğe hiç girmiyorum bile derste uymakdan başka bir şey yapamazsın.
Ya arkadaşım kim çalışıpta fonksiyon polinom yapamamış Allah aşkına.
Sabahtan akşama kadar yatıp sınava 1 hafta kala konuya zor demekle olmuyor.
15 yaşında olan çocuğu zorlayabilecek tek konu sayma konusudur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.