İrfan Mete
Hectopat
Buna sebep olan nedir bunu öğrenebildin mi? Aile baskısı? Senle alakalı bir durum? Ne yapmak istediğin?
Aile baskısı yok LGS'ye girdiğim yıl hiç çalışmadım yani pek takmadım 353 aldım. O zamanda neden zor sordular diye üzüldüm. Kimse bana baskı uygulamadı yanımda oldu. Sorun bende her şeyi stres yapıyorum stres atmak için Valorant oynuyorum basketbol oynuyorum arkadaşlarımla.
Stres atmanın en güzel yolu spor; vücut geliştirme veya dövüş sanatları falan.
Hele hele lisenin başındayken dersleri bu kadar taktıysan devamının dâhâ da zor olacağını bilmelisin.
Mesela 9 ve 10. sınıfın matematiği 11 ve 12. sınıfın temeli oluyor, integral-türel-limit en güzel örneği olur bunun veya üslü sayılar-karekök falan.
Spor yapıyorum stres atmak için çeşitli şeyler yapmaya çalışıyorum ve işe yarıyor 9.sınıf güzel geçti zaten tekrar ediyorum yavaş yavaş.
Stres atmanın en güzel yolu spor; vücut geliştirme veya dövüş sanatları falan.
Hele hele lisenin başındayken dersleri bu kadar taktıysan devamının dâhâ da zor olacağını bilmelisin.
Mesela 9 ve 10. sınıfın matematiği 11 ve 12. sınıfın temeli oluyor, integral-türel-limit en güzel örneği olur bunun veya üslü sayılar-karekök falan.
Spor yapıyorum stres atmak için çeşitli şeyler yapmaya çalışıyorum ve işe yarıyor 9.sınıf güzel geçti zaten tekrar ediyorum yavaş yavaş.
Şahsen 10. sınıfı 9. sınıftan daha kolay buldum. Bence lise zor değil. Sadece dersi sevmiyoruz. Dersi de, ders saatlerinin uzun olmasından dolayı sevmiyoruz. Yani sevebilmek imkansız gibi bir şey. Seven varsa helal olsun.
Matematik dersini çok seviyorum sebebi de soru çözdüğün zaman bir şey başarmış hissi veriyor ya da konu öğrendiğin zaman.
OBP denilen saçma bir olay var, bunun yarısı kadarını yerleştirme puanına ekliyordu.
9.sınıf 96 geldi bundan önceki yıllarımda 96 97 geliyordu orta okuldan liseye 97.5 ile geçtim bu şekilde devam ederse YKS sonucuma etkisi nasıl olur?
Geriye kalan 50 günü matematik çalışmakla değerlendir. Bence zararda değilsin9. sınıf konularını tekrar edebilirsin.
Zaten biraz biraz başlamıştım tekrar ettiğim dersleri unutamadığımı fark ettim ve stresimi biraz azalttı buraya bunu yazarken bile tebessüm oldu yüzümde
Son düzenleme: