1xSpace
Hectopat
Dostum, kusura bakma ama nitelikli özel liseler haricinde ki tüm özel liseler şu an günümüzde gençlerin zaman geçirme yerine dönmüş durumda.Düşündüğün gibi hocam gayet güzel hepsi.
Dostum, kusura bakma ama nitelikli özel liseler haricinde ki tüm özel liseler şu an günümüzde gençlerin zaman geçirme yerine dönmüş durumda.Düşündüğün gibi hocam gayet güzel hepsi.
Sen görmedin diye olmayacak değil her halde, ilk okuldan beri özel meslek liselerine mi gidiyorsunİlk okuldan beri gidiyorum özele kötü bir özel görmedim.
Dostum, kusura bakma ama nitelikli özel liseler haricinde ki tüm özel liseler şu an günümüzde gençlerin zaman geçirme yerine dönmüş durumda.![]()
Sen görmedin diye olmayacak değil her halde, ilk okuldan beri özel meslek liselerine mi gidiyorsun.
Sonuçta özel okul oluyor.Hocam 50k verip gittiğin özel okul diye nitelendirisen durum bu olur zaten.
Mantık olacak bir durum yok Tüm özel okullar iyi diyorsun. En pahalılarına gidersen tabii ki iyi olacaklar. Sen görmediğin tüm özel okulları savunuyorsun.Hocam 50k verip gittiğin özel okul diye nitelendirisen durum bu olur zaten.
Az mantık çalıştırısan anlarsın ilk okuldan beri özele gidiyorum.
Sonuçta özel okul oluyor.
Özel olmuyor demediğimi hatırlıyorum 50k verip özel okuldan bir şey bekleme dedim.
Kendi tecrübelerimden konuşuyorum, şu an günümüzde 50K fiyatına özel liseyi geç dershane bulamazsın. Sınıflar evet daha az kişi, okul daha ferah belki ama ben LGS sınavından 400+ bir puana sahip olayım asla özel liseyi tercih etmezdim.Hocam 50k verip gittiğin özel okul diye nitelendirisen durum bu olur zaten.
Az mantık çalıştırısan anlarsın ilk okuldan beri özele gidiyorum.
Kendi tecrübelerimden konuşuyorum, şu an günümüzde 50k fiyatına özel liseyi geç dershane bulamazsın. Sınıflar evet daha az kişi, okul daha ferah belki ama ben LGS sınavından 400+ bir puana sahip olayım asla özel liseyi tercih etmezdim.
Durun artık ya burada bu konuyu konuşuyoruz siz ne yapıyorsunuz konudan konu değişti mk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.