Liseyi sevmiyorum

4cyber1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Model:Hp Laptop 15-db1xxx İşlemci:AMD Ryzen 3 3200 (4CPUs) 2.6 GHz Ekran Kartı:AMD Radeon Vega 3 Graphics Ram:4 GB
İlk öncelikle selamünaleyküm bu sene 9.sinifa geçtim ortaokul dönemim çok iyiydi arkadaşlarım ile aram iyiydi derslerim iyiydi. Ortaokuldan mezun oldum liseye geçtiğimde fark ettim ki sınıfımda hiç kafa dengi insan yoktu. Sonradan bu ortam daha da kötüleşti. Derslerinde biraz zorlaştığını fark edince okula ara sıra gitmemeye başladım. Şu an toplam 20 gün devamsizligim var. Okulu tekrardan nasıl sevebilirim?

İlk öncelikle selamünaleyküm bu sene 9.sinifa geçtim ortaokul dönemim çok iyiydi arkadaşlarım ile aram iyiydi derslerim iyiydi. Ortaokuldan mezun oldum liseye geçtiğimde fark ettim ki sınıfımda hiç kafa dengi insan yoktu. Sonradan bu ortam daha da kötüleşti. Derslerinde biraz zorlaştığını fark edince okula ara sıra gitmemeye başladım. Şu an toplam 20 gün devamsizligim var. Okulu tekrardan nasıl sevebilirim?

10 gün devamsızlık olunca sınıfta kalınmıyor muydu?

Hımm...
Okula ne için gidiyordun önceden?
Ne yapmayı düşünüyorsun ileride?
Elinden ne geliyor?

Hımm...
Okula ne için gidiyordun önceden?
Ne yapmayı düşünüyorsun ileride?
Elinden ne geliyor?
Derslerim ve Arkadaşlarım ile buluşmak için gidiyordum ilerde bilgisayar mühendisliği düşünüyorum

Sevmiyorsan zorlama, benim çok ortamım vardı ama derslerin zorluğu ve gereksizliği olsun en önemlisi 50 60 yaşına gelmiş işi gücü 15-16 yaşındaki çocuklarla kavga etmek olan öğretmenlerle uğraşmak hayattan soğutuyordu. MESEM'e geçtim, şu anda BMW oto serviste çalışıyorum. 12 saat yağ pislik içinde çalışıyorda olsam bir gün bile bu duruma itiraz etmedim, severek iş öğrenmek için gidiyorum.

Derslerim ve Arkadaşlarım ile buluşmak için gidiyordum ilerde bilgisayar mühendisliği düşünüyorum
Dersler zorlaştı dediğine göre, derslerin için gitmiyordun, gitmen gerektiği için gidiyordun.

Kafa dengi biri yok dediğine göre, artık orta okul kafasını kenara bırakıp daha zor dersleri olan liseye uygun bir pencereden dünyaya bakıp yeni arkadaşlar edinmen gerekiyor.

Elinden bir şey gelmiyor anladığım kadarıyla. Bilgisayar mühendisliği isteyen birisi için "logic" yani mantık, matematik gibi elzemdir, buradan feyz alabilirsin kendine. @the world is yourss 'un dediği gibi MESEM de iyi fikir bu durumda.

Başarılar.

Devamsızlık sildirme kaldırılmamış mıydı benimde 5.5 gün var da.
Sildirme diye bir şey yok. Özürsüz ü özürlüye geçirme olayı var. Ayrıca kaldırılmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı