Liste dışı YouTube videolarını görme

En üstteki kanalın liste dışı videosu yoktu. Diğer 2 kanal çıkmadı. Ama no text to speech adlı youtuber'in sildiği veya gizliye aldığı videoları buldum (gizli ve sildiği için sadece isimleri gözüküyor);
1699272335150.png

Liste dışı video bulursam atarım.

1699273207096.png

Aynı şekilde, charmquell'in gizliye aldığı tüm videoları görebiliyorum. Ama youtube politikasında gizli videoları izleyemediğimiz için sadece ismi gözüküyor.

Son düzenleme:
En üstteki kanalın liste dışı videosu yoktu. Diğer 2 kanal çıkmadı. Ama no text to speech adlı youtuber'in sildiği veya gizliye aldığı videoları buldum (gizli ve sildiği için sadece isimleri gözüküyor);
Eki Görüntüle 2004909

Liste dışı video bulursam atarım.

Eki Görüntüle 2004918

Aynı şekilde, charmquell'in gizliye aldığı tüm videoları görebiliyorum. Ama youtube politikasında gizli videoları izleyemediğimiz için sadece ismi gözüküyor.
Peki bana da gösterebilir misin bi araştırma yapıyorum ve bir kanalın liste dışı içeriklerinin ne kadar izlendiğini bulmam lazım. Noxinfluencer'a kaydım var fakat nereden bakıldığını göremedim. Teşekkürler.

Galiba sitenin ismi: "noxinfluencer". Google'da aratırsanız çıkabilir.

Tam kesin olarak bu demiyorum ve site içerisinde kötü işlemler olabilir, pek güvenmiyorum ve dikkatli olun derim.

Site nerede. ?
Bu yazıda, sizlere herhangi bir YouTube kanalının liste dışı videolarına nasıl bakarsınız bunu anlatacağım. Legal.

İlk olarak buraya tıklayarak ilgili siteye gidiyoruz.

Eki Görüntüle 1460688

Böyle bir kısım çıkıyor. Buradan YouTube seçeneğini seçiyoruz. Ardından arama kutusuna videolarını görmek istediğiniz kanalın linkini yazıyoruz. Ardından kanalı.
Seçiyoruz. (kanal hata verirse yazının sonunda anlatıyorum neden olduğunu)

Eki Görüntüle 1460690

Çıkan sayfada videos kısmına tıklıyoruz. Çıkan sayfada aşağı inerseniz liste dışı videolar dahil tüm videoları görebiliyorsunuz. Maalesef filtreleme özelliği (liste dışı, herkese açık) yok.

Eğer kanal hata verirse.

Bu site çoğunlukla 5-10k abone barajını aşan kanalların videolarını gösteriyor. Fakat bazen, kanalı seçtikten sonra aşağıdaki gibi bir hata alabiliyoruz.

Eki Görüntüle 1460694

Bunun çözümü, oradaki kutucuğa kanalın linkini yazıyoruz ve submit butonuna tıklıyoruz. Birkaç gün sonra kanalın video datası siteye düşüyor ve liste dışı dahil tüm videolarını görebiliy

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı