Başka yerden değil de Microsoft store'dan alsam olur mu peki?Bazı kişilerin başka yerden Xbox Live Gold aldığı için üyeliğinin yükseltilmediğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Başka yerden değil de Microsoft store'dan alsam olur mu peki?Bazı kişilerin başka yerden Xbox Live Gold aldığı için üyeliğinin yükseltilmediğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
1 hafta önce bu yöntemi yapmıştım ve bir sıkıntı olmamıştı. İninal ile alırsan büyük ihtimalle sorun olmaz ama kesin sorun olmaz diyemem.Başka yerden değil de Microsoft store'dan alsam olur mu peki?
Microsoft store'da da aynı fiyata geliyormuş galiba en iyisi ordan deneyeyim, teşekkürler.1 hafta önce yapmıştım ve bir sıkıntı olmamıştı. İninal ile alırsan büyük ihtimalle sorun olmaz ama kesin sorun olmaz diyemem.
İninal üzerinden kaç liraya geliyor? 2 tane 6 aylık Xbox Live Gold alabilirsiniz.Microsoft store'da da aynı fiyata geliyormuş galiba en iyisi ordan deneyeyim, teşekkürler.
250tl oluyorİninal üzerinden kaç liraya geliyor? 2 tane 6 aylık Xbox Live Gold alabilirsiniz.
Microsoft Store'dan mı yaptınız?Yaklaşık 5 gün önce yaptım dediğinizi ve oldu. 290 TL civarı bir fiyata 13 aylık Gamepass ultimate.
Live Gold üyeliğini Oyunfor üzerinden aldım. Verilen kodu Microsoft hesabıma yazdım ve Live Gold aktif oldu. Sonra Microsoft Store üzerinden 1 aylık Gamepass Ultimate satın aldım. Alırken soruyor zaten Live Gold üyeliğinin çevrilmesini ister misiniz diye. Kabul edince 13 aylık Gamepass Ultimate oluyor.Microsoft Store'dan mı yaptınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.