Xbox Live Gold, PC Game Pass'teki oyunları kapsar mı?

Aykut Usta

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Malum ülkemizdeki dolar kuru oynaklığı sebebiyle artık oyun servisleri zam yapmaya başladı. Ben de bu zam olayından korktuğum için Game Pass süremi uzatmak istiyorum. Şu ana kadar 12 kere Game Pass aldım ancak daha uzatmanın bir yolu yok mu? İnternette çeşitli sitelerde Xbox Live Gold üyelik alarak bu üyeliğin uzatılabileceği söyleniyor. Bu işlemi nasıl yapmam gerekir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Herkese iyi akşamlar. Malum ülkemizdeki dolar kuru oynaklığı sebebiyle artık oyun servisleri zam yapmaya başladı. Ben de bu zam olayından korktuğum için Game Pass süremi uzatmak istiyorum. Şu ana kadar 12 kere Game Pass aldım ancak daha uzatmanın bir yolu yok mu? İnternette çeşitli sitelerde Xbox Live Gold üyelik alarak bu üyeliğin uzatılabileceği söyleniyor. Bu işlemi nasıl yapmam gerekir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Livegold alıp Game Pass Ultimate'ye yukseltiyorsun siz almışsınız ama 12 ayın üstüne çıkmaya izin vermiyor Microsoft.

Sanırım artık bu şekilde uzatamıyoruz.

4 defa Live Gold 3 ay
1 defa Live Gold 1 ay
13 defa PC Game Pass 1 ay
9 defa konsol Game Pass 1 ay
Son olarak da Ultimate 1 ay

Bunlarla Total'de 36 ay oluyor. Sonra otomatik ödemeyi kapat ki her ay Ultimate çekmesin.

Bir yerde böyle görmüştüm. Böyle yaptığını söylüyordu. Emin değilim çalıştığından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı