LiveKernelEvent 1A8, 1B8, 141, 193 hataları

Pussiak

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 2070 Super
İşlemci
i7-10875H
Yaklaşık 1 haftadır Monster Tulpar v21.3 cihazımda bazen oyun oynadığım sırada bazense oyunun menüsüne gelir gelmez siyah ekran oluyor ve bilgisayarı tuşundan resetlemeden görüntü hiçbir şekilde tepki vermiyor ancak Discord üzerinde arkadaşlarımla halen konuşabiliyor durumda oluyorum. Bilgisayarı oyun oynamadan kullandığımda, müzik dinlediğimde, dizi-film izlediğimde ya da surfing yaptığımda herhangi bir siyah ekran problemi yaşamıyorum yalnızca oyun açıldığında bu problem oluyor. Yakın zamanda yaklaşık 1 ay önce 16 GB olan RAM kapasitesini 32 GB maddi bütçeden dolayı aşamalı olarak çıkartmak amacıyla önce 24 GB yükseltmiştim ilgili RAM'lerin yerlerini değiştirdim, tekrardan 16ya düşürdüm, eski RAM'leri yeni RAM'leri ayrı ayrı denedim ancak herhangi bir değişme olmadı sorun sanıyorum ki RAM'den kaynaklı değil.
Bilgisayar içerisinde statik akım sorunu olabileceğini düşündüğümden öncelikle pil kapasitesini 0A düşürüp tekrar doldurup denedim olmadı sonrasında ise bataryanın bağlantısını anakarttan çıkartarak yalnızca adaptör ile denedim yine herhangi bir değişiklik olmadı.
Sistem geri yükleme yolunu denemeye çalıştım ancak 9 Mart'taki noktaya dönme sırasında bilgisayar donduğunda o da başarısız oldu.
En son çare olarak format atmayı düşünüyorum yine olmazsa mecburen servise götüreceğim bunların öncesinde ayrıca denemem gereken bir çözüm yolu var mıdır acaba?

Son iki gündür sıklaşan sorunlarla ilgili minidump dosyalarının linkini ise buraya ekliyorum önceki tarihlere ilişkin minidump bulunmamakta.

Minidump Dosyaları (zip)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…