Localhost'a telefondan nasıl bağlanılır?

New-NetFirewallRule -DisplayName "Name_TCP_IN_5000" -Direction Inbound -LocalPort 5000 -Protocol TCP -Action Allow

Bunu power shell e yönetici olarak açıpta yazasaksınız.
Sonra port açılmış olacak. Mümkünse localhost yani 127.0.0.1 yerine mesela 192.168.1.105 gibi Ethernet adresini girseniz daha sorunsuz olur. Localhost'ta dışarıdan göremeyebiliyor serverları.
Sonra 192.168.1.105:5000 denersiniz.

Flask'ı çalıştırırken;

Kod:
flask run -h Bilgisayarın_IP_Adresi

Şeklinde çalıştırın.
Bilgisayara ait her IP adresini dinlemesini istiyorsanız IP adresi olarak 0.0.0.0 girebilirsiniz.
Python:
from flask import Flask, render_template
app = Flask(__name__)

@app.route("/")

def index():
    return render_template('index.html')
def css():
    return render_template('index.css')
def js():
    return render_template('index.js')

if __name__ == '__main__':
    app.run()
Python kodum bu şekilde. Verdiğiniz kodu neresine yazacağım? Yazdığım zaman syntax hatası veriyor.

Python:
from flask import Flask, render_template
app = Flask(__name__)

@app.route("/")

def index():
    return render_template('index.html')
def css():
    return render_template('index.css')
def js():
    return render_template('index.js')

if __name__ == '__main__':
    app.run()
Python kodum bu şekilde. Verdiğiniz kodu neresine yazacağım? Yazdığım zaman syntax hatası veriyor.

Attığım Flask'ı başlatmak için.

Başlatırken eklemek yerine koda eklemek istiyorsanız app.run() yerine app.run(host="Bilgisayarın_IP_Adresi") veya app.run(host="0.0.0.0") kullanın.

Attığım Flask'ı başlatmak için.

Başlatırken eklemek yerine koda eklemek istiyorsanız app.run() yerine app.run(host="Bilgisayarın_IP_Adresi") veya app.run(host="0.0.0.0") kullanın.
New-NetFirewallRule -DisplayName "Name_TCP_IN_5000" -Direction Inbound -LocalPort 5000 -Protocol TCP -Action Allow

Bunu power shell e yönetici olarak açıpta yazasaksınız.
Sonra port açılmış olacak. Mümkünse localhost yani 127.0.0.1 yerine mesela 192.168.1.105 gibi Ethernet adresini girseniz daha sorunsuz olur. Localhost'ta dışarıdan göremeyebiliyor serverları.
Sonra 192.168.1.105:5000 denersiniz.
İkinizin dediğinide aynı anda yaptım ve işe yaradı. Hanginizin ki işe yaradı bilmiyorum ama çok teşekkür ederim. Zamanınızı ayırt ettiğiniz için teşekkürler.

Şuan zaten aynı modemden çalıştırılabilir durumda. Daha uzak noktalar için. Yani modem dışı konumlar için modemden port açabilirsiniz.

Flask'ı çalıştırırken;

Kod:
flask run -h Bilgisayarın_IP_Adresi

Şeklinde çalıştırın.
Her IP adresini dinlemesini istiyorsanız IP adresi olarak 0.0.0.0 girebilirsiniz.

Peki ya Asp.Net ile bir localhost calisdirdigimda ne yapmaliyim? Ayni problem bende de var da telefondan baglanamiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı