Logaritma nasıl anlaşılır?

GLOBAL OLACAM

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 RX6700XT 16GB RAM 1TB NVME M2 SSD 600W PSU
Merhaba, logaritma konusunu çözemiyorum. Dersi vs. dinledim fakat iş orta üst sorulara gelince çözemiyorum çok tıkanıyorum. Trigo içinde geçerli. Ne yapmam lazım.

Hangi kaynaklardan çözmeye çalışıyorsunuz, hangi hocadan dinlediniz konuyu?

Logaritma ve trigonometrinin ilk kısmı isteyipte öğrenilmeyecek kısımlar değil aksine çok zevkli kısımlar.

Orijinal, 345 AYT var elimde okulda dinledim dersi YouTube'dan dinlemedim.

Orijinal, 345 AYT var elimde okulda dinledim dersi YouTube'dan dinlemedim.

Orijinal hayat sorgulatır, okulda dinlediklerinizle yapamazsınız o kaynağı son aylara atmanız lazım onu. 345 AYT bir tık zor, seviyenize uygun bir kaynak alın.

Matematiğin İlacı veya Mikroorijinal tavsiyemdir. Hoca olarak YT'den Eyüp B'den bir dinleyin konuyu yine.

Orijinal hayat sorgulatır, okulda dinlediklerinizle yapamazsınız o kaynağı son aylara atmanız lazım onu. 345 AYT bir tık zor, seviyenize uygun bir kaynak alın.

Matematiğin ilacı veya mikroorijinal tavsiyemdir. Hoca olarak YT'den Eyüp B'den bir dinleyin konuyu yine.

Bu iki kitaptan biriyle bir kitap mı götürmeliyim ve o kitap hangi kitap olmalı, ya da ne yapmalyım.

İki söylediğim kitapta temel seviye için muhteşemdir, bütçenize uygun olanı alıp oradan soruları çözün. Çözemediğiniz yerde açıp konu anlatım videosu dinleyin Eyüp B'den.

Geometri için ne dersiniz peki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı