Logiech G102 Lightsync alınır mı?

Bütçe
200
Yeni mouse almayı düşünüyorum şu an G102 Prodigy kullanıyorum 2.5 yıl oldu ve bazen çift tıklama ve CS:GO gibi oyunlarda spray atarken ateş etmeyi bırakıyor ve scroll çok sert aşağı falan çok zor iniyor veya anlamsızca DPI değiştiriyor. G102'den memnundum elime falan tam oturuyor tekrar almak istiyorum ama tekrar Prodigy mi alsam yoksa Lightsync mi çok fazla bir bütçem yok. (olsaydı Rival 110 düşünüyordum)

Ürün linkleri;

Ve G102 modelini kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum scrollu çok sert mi rahat dönüyor mu yani aklımda bu soru var çünkü uzun zamandır sert-çok zor dönen bir scroll ile kullanınca hatırlayamıyorum bile.

Son düzenleme:
Ve G102 modelini kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum scrollu çok sert mi rahat dönüyor mu yani aklımda bu soru var çünkü uzun zamandır sert-çok zor dönen bir scroll ile kullanınca hatırlayamıyorum bile.
Rahat dönüyor.
Prodigy mi alsam yoksa Lightsync mi
Prodigy kronik sorunlu (Çift tıklama). Eğer tekrar G102 almaya karar kılarsan Prodigy alma.

Lightsync alayım diyorum o zaman boyutları falan her şeyi aynı sanırım siz ne kullanıyorsunuz bu arada.
Prodigy kullanıyorum. Lightsync'e de "Prodigy ile aynı Mercury sensörü kullanmıyor, çok eski bir sensör kullanıyor" deniyordu ama ne doğru mu emin değilim.

Fiyat aralığında Lightsync'den iyi bir cihaz varsa sosyal yardımcı olur. Ben pek bilmiyorum.

Ben de yaklaşık 2 yıldır G102 Prodigy kullanıyorum ve çok memnunum. Kronik sorunu var deniyor ama denk gelmedim. Yine de böyle bir sorunu varsa bu modele yönelmenizi tavsiye etmem. Daha garanti bir ürün almanızı tavsiye ediyorum. Lightsync olan modeller de yanlış hatırlamıyorsam eski sensör kullanıyormuş.

40 TL daha koyabilirseniz.
Razer Viper Mini var.
102 ls sensoru biraz düşük olsa da iyi bir model.
Kullanan arkadaşım memnun 110 TL civariya almıştı indirimler ile.
Ha bir de Corsair Katar Pro var ona da bakabilirsiniz üyeler ona daha iyi diyordu.

Bu modellere de baktım fakat tekrar yeni bir fareye alışma süreci yaşamak istemiyorum o yüzden bunlara yönelmiyorum.
Ben de yaklaşık 2 yıldır G102 Prodigy kullanıyorum ve çok memnunum. Kronik sorunu var deniyor ama denk gelmedim. Yine de böyle bir sorunu varsa bu modele yönelmenizi tavsiye etmem. Daha garanti bir ürün almanızı tavsiye ediyorum. Lightsync olan modeller de yanlış hatırlamıyorsam eski sensör kullanıyormuş.

Bende yaklaşık 2.5 yıldır kullanıyorum ve ellerim sürekli terler yaz/kış demeden hastalık gibi o yüzden iyi idare ettiğini düşünüyorum zaten herhangi bir mouse 2 yıl götürürse benim durumumda ideal.
Ama aklımda hala scroll var çünkü şu an bu scroll sertleştiğinden dolay sanırım ellerim hafif terlediği zaman çeviremiyorum sertleşiyor.

Amazon'da Rival 3 en son 244TL falandı. Bir bakın isterseniz.
Bu da olmazsa Viper Mini öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı