Yeni mouse almayı düşünüyorum şu an G102 Prodigy kullanıyorum 2.5 yıl oldu ve bazen çift tıklama ve CS:GO gibi oyunlarda spray atarken ateş etmeyi bırakıyor ve scroll çok sert aşağı falan çok zor iniyor veya anlamsızca DPI değiştiriyor. G102'den memnundum elime falan tam oturuyor tekrar almak istiyorum ama tekrar Prodigy mi alsam yoksa Lightsync mi çok fazla bir bütçem yok. (olsaydı Rival 110 düşünüyordum)
Ürün linkleri;
Ve G102 modelini kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum scrollu çok sert mi rahat dönüyor mu yani aklımda bu soru var çünkü uzun zamandır sert-çok zor dönen bir scroll ile kullanınca hatırlayamıyorum bile.
Ürün linkleri;
Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Ve G102 modelini kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum scrollu çok sert mi rahat dönüyor mu yani aklımda bu soru var çünkü uzun zamandır sert-çok zor dönen bir scroll ile kullanınca hatırlayamıyorum bile.
Son düzenleme: