Logiech G102 Lightsync alınır mı?

Bütçe
200
Kardeşim 1 seneden fazladır G102 kullanıyor. Sorun olmadı bugüne kadar.

Logitech modellerinde diğer markalara göre daha fazla kronik problem olabiliyor. G213 klavye kullanıyorum 1.5 senedir. Bazı tuşlar basmamaya başladı, Logitech'e mail attım. Video istediler. Videoyu ve faturayı gönderdim. Adamlar 3 gün içinde Hollanda'dan evime kadar bütün masrafları (kargo+vergi) ödeyerek yeni klavye gönderdiler. Eski klavyeyi de istemediler. Açıkçası bu desteği gördükten sonra bundan sonra bir ürün alacaksam Logitech tercih etmeye çalışıyorum. HyperX Cloud 2 kulaklığım var mesela, onda da ufak bir problem yaşadım fakat HyperX yardımcı olmadı garantisi dolduğu için. Logitech garantisi dolsa bile ürünlerine destek vermeye devam ediyor.

Ürünümün garantisi olmasına rağmen Türkiye'de garantiye vermeden Logitech Global ile iletişim kurdum ve sorunum bu şekil çözüldü. Gönül rahatlığı ile G102 alabilirsin. Sorun olsa bile adamlar ürünün arkasında dediğim gibi.

Not: Ellerinde TR klavye yoktu, ING gönderebiliriz ya da TR gelmesini bekleyebilirsin demişlerdi. ING klavye benim için sorun olmayacağı için gönderebilirsiniz dedim.

Kardeşim 1 seneden fazladır G102 kullanıyor. Sorun olmadı bugüne kadar.

Logitech modellerinde diğer markalara göre daha fazla kronik problem olabiliyor. G213 klavye kullanıyorum 1.5 senedir? Bazı tuşlar basmamaya başladı, Logitech'e mail attım. Video istediler. Videoyu ve faturayı gönderdim. Adamlar 3 gün içinde Hollanda'dan evime kadar bütün masrafları (kargo+vergi) ödeyerek yeni klavye gönderdiler. Eski klavyeyi de istemediler. Açıkçası bu desteği gördükten sonra bundan sonra bir ürün alacaksam Logitech tercih etmeye çalışıyorum. HyperX Cloud 2 kulaklığım var mesela, onda da ufak bir problem yaşadım fakat HyperX yardımcı olmadı garantisi dolduğu için. Logitech garantisi dolsa bile ürünlerine destek vermeye devam ediyor.

Ürünümün garantisi olmasına rağmen Türkiye'de garantiye vermeden Logitech global ile iletişim kurdum ve sorunum bu şekil çözüldü. Gönül rahatlığı ile G102 alabilirsin. Sorun olsa bile adamlar ürünün arkasında dediğim gibi.

Not: Ellerinde TR klavye yoktu, ıng gönderebiliriz ya da TR gelmesini bekleyebilirsin demişlerdi. Ing klavye benim için sorun olmayacağı için gönderebilirsiniz dedim.

Evet size katılıyorum keşke 5-6 ay geçmiş olmasaydı garanti sürem kendilerine ulaşırdim.

Garantisi dolmuş ama yine de şansınızı deneyebilirsiniz. Bir ulaşın bence.

Nereden ulaşabilirim kendilerine ve ne kadar süre içinde cevap veriyorlar çünkü olumsuz bir cevap sonucu yeni mouse siparişini veririm garantinin bittiğini de ekleyerek bir mesaj atabilirim şu an tek sorunum scroll kürdan ve iğne yardımıyla sol Click'i biraz olsun çözmüştüm çünkü gerçekten CS:GO'da spray atmak için basılı tutarken 1 kez ateş ediyordu.
Ek olarak 1 yıl 11 ayda bu duruma geldi mouse 2.5 yil oldu alali ama 6 ay askerde olduğum için kullanmadim.
Ve ek olarak kabul ederlerse garanti belgemi geçen sefer doldu diye atmıştım sanırım ama faturası duruyor 😂

Son düzenleme:
Nereden ulaşabilirim kendilerine ve ne kadar süre içinde cevap veriyorlar çünkü olumsuz bir cevap sonucu yeni mouse siparişini veririm garantinin bittiğini de ekleyerek bir mesaj atabilirim şu an tek sorunum scroll kürdan ve iğne yardımıyla sol Click'i biraz olsun çözmüştüm çünkü gerçekten CS:GO'da spray atmak için basılı tutarken 1 kez ateş ediyordu.
Ek olarak 1 yıl 11 ayda bu duruma geldi mouse 2.5 yil oldu alali ama 6 ay askerde olduğum için kullanmadim.
Ve ek olarak kabul ederlerse garanti belgemi geçen sefer doldu diye atmıştım sanırım ama faturası duruyor 😂

Fatura yeterli hocam.

Hesap oluşturun, bu link üzerinden iletişime geçin. İngilizce yazarsanız daha iyi olur fakat translate kullanacaksanız, türkçe yazabilirsiniz. Sizinle iletişime geçecek kişi translate kullanarak sizinle Türkçe konuşabiliyor. Ben İngilizce yazmıştım.

Fatura yeterli hocam.

Hesap oluşturun, bu link üzerinden iletişime geçin. İngilizce yazarsanız daha iyi olur fakat translate kullanacaksanız, Türkçe yazabilirsiniz. Sizinle iletişime geçecek kişi translate kullanarak sizinle Türkçe konuşabiliyor. Ben İngilizce yazmıştım.

Çok teşekkür ederim hocam sonucu bu konu üzerinden bildiririm.

Güzel haberinizi bekliyoruz hocam. Umarım yeni mouse masrafı yapmazsınız :)

Bu sorun sizin suçunuz değil sonuçta. Kendinizi iyi açıklarsanız yeni mouse göndereceklerini düşünüyorum.

6 ay ürünün boşta kaldığınıda belirtsem mi acaba?
Ve ek olarak bu görselden değil mi emin olmak için.
1637047781467.png

6 ay ürünün boşta kaldığınıda belirtsem mi acaba?
Ve ek olarak bu görselden değil mi emin olmak için.
Eki Görüntüle 1216177
Yaklaşık 2.5 sene önce Logitech G102 Prodigy mouse satın aldım. Severek kullanıyordum fakat şuanda mouse'u kullanamıyorum.

İlk olarak mouse tekerleği çok serleşti ve tekerleği döndürmek için çok fazla baskı uygulamam gerekiyor. Bunun dışında DPI otomatik olarak değişiyor. Oyun oynayamıyorum. G102 mouse'u gerçekten severek kullanıyordum fakat bu sorunlar beni üzdü.

Mouse'u sadece 2 sene kullandım. Yaklaşık 6 aydır askerdeydim bu yüzden kimse kullanmadı. Askere gitmeden öncede bu sorunlar mevcuttu fakat şuan mouse'u kullanmak benim için işkence gibi.

Bana yardım etmenizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Şu şekil yazabilirsin hocam. Evet, bu ekran.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı