Logiech G102 Lightsync alınır mı?

Bütçe
200
Yaklaşık 2.5 sene önce Logitech G102 Prodigy mouse satın aldım. Severek kullanıyordum fakat şu anda fareyi kullanamıyorum.

İlk olarak mouse tekerleği çok serleşti ve tekerleği döndürmek için çok fazla baskı uygulamam gerekiyor. Bunun dışında DPI otomatik olarak değişiyor. Oyun oynayamıyorum. G102 fareyi gerçekten severek kullanıyordum fakat bu sorunlar beni üzdü.

Fareyi sadece 2 sene kullandım. Yaklaşık 6 aydır askerdeydim bu yüzden kimse kullanmadı. Askere gitmeden önce de bu sorunlar mevcuttu fakat şu an fareyi kullanmak benim için işkence gibi.

Bana yardım etmenizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Şu şekil yazabilirsin hocam. Evet, bu ekran.

Hocam çok teşekkürler tekrardan tek bir sorum daha olacak belki biraz salakça ama bütün bilgileri girdikten ve sorunu açıkladıktan sonra alt ta Live chat seçeneğine tıklayınca hiçbir şey olmuyor.

Hocam çok teşekkürler tekrardan tek bir sorum daha olacak belki biraz salakça ama bütün bilgileri girdikten ve sorunu açıkladıktan sonra alt ta Live chat seçeneğine tıklayınca hiçbir şey olmuyor.
Estafurullah hocam.

Belki sitede problem vardır, bekleyin ben bakayım bide.
Estafurullah hocam.

Belki sitede problem vardır, bekleyin ben bakayım bide.
Live chat'e bastıktan sonra sağ altta bir ikon beliriyor. Ona basın hocam.

Tekrardan çok teşekkür ederim yaklaşık 15-16 saattir uykusuzum görmemişim çok sağ olun bu arada canlık destekmiş tıkladığımız ikon.
Ben canlı desteğe bağlanıp derdimi anlattıktan sonra, mail ile devam ettik. Faturayı bulamamıştım. 2 gün sonra Vatan Computer'i arayıp faturayı mail adresime gönderttim.

Canlı destek ile çok fazla konuşmamıştım. Genelde mail üzerinden konuştuk benim fatura yüzünden :)

Size de aynı şekil olur sanırım. Canlı desteğe derdinizi anlatın, youtube'a video yüklemenizi isteyecek. O aşamadan sonra mail ile devam edersiniz.

Rica ederim hocam, ne demek.

Hocam şu an kullanıyorum. Scrollu rahat dönüyor ve Lightsync modelini almanızı öneririm. Fiyatına göre çok kaliteli bir mouse diğer mouselara bile taş çıkarır :D. Eski sensör muhabbeti dönüyordu ama ne kadar doğru bilmiyorum ama ben hiçbir sıkıntısını görmedim. Bu fareyi bayağıdır kullanıyorum eskiden Prodigy kullanırdım sonra Lightsync'ye geçtim. Bu arada garanti destekleri çok iyi sizinle ilgileniyorlar. Benimkin de bir ara sıkıntı çıkmıştı aldığım ilk aylarda olmuştu bu sıkıntı ve garantiye gönderdim meseleyi falan anlattım bana tekrardan yeni mouse gönderdiler. Yani destekleri gerçekten çok iyi müşteri ile ilgileniyorlar. Onun haricinde paranız varsa daha iyi mouse alabilirsiniz ya da bunu birkaç yıl kullanıp yeni mouse a geçebilirsiniz ve bende öyle yapacağım zaten.

Ben canlı desteğe bağlanıp derdimi anlattıktan sonra, mail ile devam ettik. Faturayı bulamamıştım. 2 gün sonra Vatan Computer'i arayıp faturayı mail adresime gönderttim.

Canlı destek ile çok fazla konuşmamıştım. Genelde mail üzerinden konuştuk benim fatura yüzünden :)

Size de aynı şekil olur sanırım. Canlı desteğe derdinizi anlatın, YouTube'a video yüklemenizi isteyecek. O aşamadan sonra mail ile devam edersiniz.

Rica ederim hocam, ne demek.

Çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz şu an kendileri ile konuşuyorum durumu yine bildiririm.
Hocam şu an kullanıyorum. Scrollu rahat dönüyor ve Lightsync modelini almanızı öneririm. Fiyatına göre çok kaliteli bir mouse diğer mouselara bile taş çıkarır :D. Eski sensör muhabbeti dönüyordu ama ne kadar doğru bilmiyorum ama ben hiçbir sıkıntısını görmedim. Bu fareyi bayağıdır kullanıyorum eskiden Prodigy kullanırdım sonra Lightsync'ye geçtim. Bu arada garanti destekleri çok iyi sizinle ilgileniyorlar. Benimkin de bir ara sıkıntı çıkmıştı aldığım ilk aylarda olmuştu bu sıkıntı ve garantiye gönderdim meseleyi falan anlattım bana tekrardan yeni mouse gönderdiler. Yani destekleri gerçekten çok iyi müşteri ile ilgileniyorlar. Onun haricinde paranız varsa daha iyi mouse alabilirsiniz ya da bunu birkaç yıl kullanıp yeni mouse a geçebilirsiniz ve bende öyle yapacağım zaten.

Evet aslında bende öyle düşünüyorum biraz kullan sonra yenisine geç çünkü beklemek istemiyorum pek scrollu kullanamıyorum ve bu beni çok sinir ediyor.
@mar00n kendilerinden böyle bir mesaj aldım bir kerelik nezaket isteyeceğiz ama hiçbir şey için söz vermiyorum.
1: Bir defaya mahsus olmak üzere nezaketen değişim talebinde bulunduğumuzu ve ne yazık ki garanti talebini reddettiklerini size bildirmek için buradayız. Logitech, sınırlı donanım garantisi sunar. Cihaza onarım hizmetimiz yoktur.
2: Beklediğin için teşekkürler. Elimden gelenin en iyisini yaptım ama yine de garanti talebini reddettiler.
2 seferde reddettiler hocam. Sanırım yeni mouse yolu gözüktü.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz şu an kendileri ile konuşuyorum durumu yine bildiririm.

Evet aslında bende öyle düşünüyorum biraz kullan sonra yenisine geç çünkü beklemek istemiyorum pek scrollu kullanamıyorum ve bu beni çok sinir ediyor.
@mar00n kendilerinden böyle bir mesaj aldım bir kerelik nezaket isteyeceğiz ama hiçbir şey için söz vermiyorum.
1: Bir defaya mahsus olmak üzere nezaketen değişim talebinde bulunduğumuzu ve ne yazık ki garanti talebini reddettiklerini size bildirmek için buradayız. Logitech, sınırlı donanım garantisi sunar. Cihaza onarım hizmetimiz yoktur.
2: Beklediğin için teşekkürler. Elimden gelenin en iyisini yaptım ama yine de garanti talebini reddettiler.
2 seferde reddettiler hocam. Sanırım yeni mouse yolu gözüktü.
Video istediler mi hocam?

Garanti dolmuş olsa bile kronik problem olduğu için gönderirler diye düşündüm çünkü kronik sorun sonuçta. Diğer insanlarında başına geliyor bu problem. Bunu belirttiniz mi?

G102 Prodigy'den Rival 3'e geçtim 1 hafta önce arada çok fazla fark var Rival 3 almanı öneririm. Boyut farkı da çok az.

Nasıl bir farkları var hocam. Her 2 mouseuda kullanan birisi olarak kısaca özetler misiniz?
Ve boyut farkı biraz fazla değil mi sizce.
Rival 3: 6.7 X 12.1 X 3.8 cm; 77 gram.
G102: ‎5 X 3 X 10 cm; 160 gram.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı