Login form yapımı

Ceff

Centipat
Geçtiğimiz günlerde kodlamayla ilgili bir konu açıp yardım istemiştim.
HTML ve CSS'i hemen hemen tamamladım gibi JavaScript'le birleştirme aşamasında gibi bir şeyim.
Benim sorum şu ben bir site kodladım bu sitenin login sayfasını size atacağım Tıkla Checkbox'ı formaliteden koydum.
Çalışmasına gerek yok ama login sayfasını nasıl çalıştırabilirim? Function ve Var'ı denedim javascrpitte geldiğim yere kadar.
Olan bütün her şeyi denedim ama çalıştıramadım çalıştırabilecek birisi kodlarıyla birlikte atarsa sevinirim internetten bakarak biraz denedim ama yine beceremedim.
Kodda mı sıkıntı var acaba?

Input'ların name attribute'larına değer vermelisin. Verdiğin değerleri, HTTP isteğinin Request Params kısmında gönderiyorsun sunucuya.

Senin verdiğin kod üzerinden örnek:
HTML:
<form class="box">
        <input type="text" name="username" placeholder="Kullanıcı Adı" id="uname" required autocomplete="off">
        <input type="password" name="password" placeholder="Şifre" id="pass" required>
        <input type="checkbox">Oturumu Açık Tut
        <input type="submit" value="Giriş Yap" id="active">
</form>

@SideWinder Bilerek mi ortalamadın formu? :D

HTML ınput alıp bunuları Java'da değere ataman lazım.
Javda sorgu atıp true veya false degere bağlı giriş onayı vermelisin.
@berk1937 örneginde verdigi gibi. Bir de İngilizcen varsa Stackoverflow'dan da bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı