Logitech 700s takılma sorunu

Ferit ARSLAN

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü
Daha fazla  
Meslek
Donanım Hastası
Masaüstü, tarayıcı, oyunlarda kısacası her yerde takılıyor, utanmasa bilgisayar kapalıyken bile takılacak arkadaşlar, önceden de böyle şeyler oluyordu ama bayadır yoktu böyle bir sorun, mousepad'im SteelSeries Qck. Sizce neden takılıyor bu ürün ?

Ben de Logitech G700S kullanıyorum ama ben de sorun yok.
Diğer mouselerim de o sorun vardı. Özellikle CS:GO gibi aim gerektiren oyunlar da çok fazla hissediyordum.
USB connect aygıtını mouseye en yakın bölgeye takın. Ben kasanın ön girişinde kullanıyorum mesela.
Ayrıca Logitech yazılımını da kurun. DPI ayarlarını da iyi ayarlayın derim.

Beyler sorun şöyle oluyor, Farenin şarjı 1 dişe düştüğü zaman bu sorun oluyor, mesela şuanda şarjı dolu ve böyle bir sorun yok, ayrıca ayarlar bu şekilde.

11.PNG

DPI ayarını çok düşük tutuyorsun gerçi herkesin kullanımına göre değişiyor. Daha hızlı hareket ediyor. DPI çoğaltabilir siniz.
Hocam yüksek DPI'da oynayamıyorum malesef, ama tahminimce alıcıda problem var, çünki kablosunu takınca sorun ortadan kalkıyor ama kasa burnumun dibinde oradan da çekmeyecekse ne anladım ben bu işten.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı