Logitech Arızalı Ürün Değişimi Deneyimi

Eğer ürünle alakalı bir durum olursa güncellemek amaçlı mail atabilirsin. Onun haricinde başka bir şey yapmana gerek yok diye biliyorum. Yakında dönerler.

Eğer ürünle alakalı bir durum olursa güncellemek amaçlı mail atabilirsin. Onun haricinde başka bir şey yapmana gerek yok diye biliyorum. Yakında dönerler.

Bende G635 oyuncu kulaklığı aldım yaklaşık 4 hafta oluyor. Ama 2 gündür arada bir ses gidiyor ve çok yüksek seste cızırtı geliyor kulaklığı çıkarıp tekrar takmak zorunda kalıyorum. O kadar para verip aldığım kulaklığı şu an kullanmaya korkar oldum. Nereye mail atmam lütfen yardımcı olur musunuz?

Hocam bana ulaşabilir misiniz. İnstagram : ilhn.smx Mail : ilhanesat07@gmail.com

Kullandığınız kulaklıkla alakalı olan Logitech Support mail sayfasının linkini bırakıyorum. Kaydolup veya giriş yapıp mail atmanız yeterlidir. İngilizce yazmanız gerekiyor, ben de öyle yaptım ve yardımcı oldular.

Hocam aynı süreç bende de oldu, dediklerini yaptım fakat düzelmedi şimdi yeni ürün gönderirler mi bana da

Hocam çok uzun yıllar olmuş lakin bende şuan aynı durum var adres İnönü caddesi olması gerekn yerde NN caddesi olarak ve daire no gibi bilgiler gözükmüyor. Ürün elinize ulaştımı ?
Ben uzun yıllar yazdım çünkü mesaj tarihinize değil üye olma tarihinize bakmışım. Kusuruma bakmayın.

Benden ürünün makbuzunu, seri numarasını ve ticket numarası ile mouseu yanyana koyun fotoğraf yollayın dediler. Yolladım bakalım ne olacak

1ay kadar konuştum logitech ile sonunda yavaş ama bir şekilde anlaşıyorsunuz sizlere yeni bir ürün göndereceklerdir. şimdiki sorunum UPS Paket gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor yazısı. bu aşamadan sonra ne olacak merak ediyorum.

Ben en son ingilizce yazdım 1 günde geri dönüler 2-3 kere mesaj atıyorum bıkıyorlar galiba
Benden bu bilgileri istediler bundan sonra ki yazışma da adres mi isteyecekler

Bir şey sormak istiyorum elimde G203 var ama çift tıklama çok olmasa da biraz var ama para iadesi almak istiyorum alalıda 2 ay olmuştur böyle bir şey mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…