Logitech ChillStream Oyun Kolu İkinci el alınır mı?

Shield33

Hectopat
120 liraya ikinci el bu kol alınır mı? Su an piyasada yok. Sadece Amazon'da satışı var. Bu kolu Xbox One kolu olarak algılıyor oyunlar ve Xbox koluna da dis görünüş olarak benziyor. Xbox kolunun sahtesinin piyasada bolca gezdigini biliyorsunuzdur. Peki bu kolun da sahte olma olasılığı var mıdır? Bunun da sahte versiyonlari piyasaya surulmus müdür zamaninda? Cok bilinmeyen bir kol bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210914-135739.jpg
    Screenshot_20210914-135739.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 137
Anladım, ben uzun zaman önce X360 kolu almıştım orijinaldi. Ama şu anda satılıyor mu veya piyasada sahteleri mi var bilemem. Eğer varsa onlar da aynı dizaynda onlara da bakabilirsiniz ben bu modeli ilk defa görüyorum.

Anladım, ben uzun zaman önce X360 kolu almıştım orijinaldi. Ama şu anda satılıyor mu veya piyasada sahteleri mi var bilemem. Eğer varsa onlar da aynı dizaynda onlara da bakabilirsiniz ben bu modeli ilk defa görüyorum.
Hocam ayni dizaynda oldugundan suphem yok onlara da bakardim da benim tek derdim sahte olup da oyun oynarken gecikme yapmasin, ölü nokta olmasin. Sahte olarak uretilenlerde bu tur performans eksiklikleri olmuyor mu? Oynayacagim oyunlar fifa ve f1 2020 .

Az bilinen, temiz kullanan sahiplerinin de kolay kolay elden çıkarmadığı bi model bu. Eğer bi sıkıntısı yok ise alınmasında bi sakınca görmüyorum. 2005-2006 zamanlarında sabah akşam fifa oynayan arkadaşlarımdan birinde vardı. Oldukça eski bir ürün sahtesinin olduğunu sanmıyorum. Hatta o ızgaralardan hava da üflüyor diye biliyorum ama alacağında çalışıp çalışmadığını kontrol etmek lazım :)

edit: Son mesajını görünce ekleme gereği duydum. Gecikme olacağını sanmıyorum ama stickleri mutlaka kontrol et. Ürün epey eski bi ürün. Oyun sırasında kendi kendine sağa sola çekme problemleri ile karşılaşabilirsin. Açıp bi üfletmek temizlemek gerekebilir.

Az bilinen, temiz kullanan sahiplerinin de kolay kolay elden çıkarmadığı bir model bu. Eğer bir sıkıntısı yok ise alınmasında bir sakınca görmüyorum. 2005-2006 zamanlarında sabah akşam FIFA oynayan arkadaşlarımdan birinde vardı. Oldukça eski bir ürün sahtesinin olduğunu sanmıyorum. Hatta o ızgaralardan hava da üflüyor diye biliyorum ama alacağında çalışıp çalışmadığını kontrol etmek lazım :)

Edit: Son mesajını görünce ekleme gereği duydum. Gecikme olacağını sanmıyorum ama stickleri mutlaka kontrol et. Ürün epey eski bir ürün. Oyun sırasında kendi kendine sağa sola çekme problemleri ile karşılaşabilirsin. Açıp bir üfletmek temizlemek gerekebilir.

Teşekkür ederim hocam. Satıcı ile farklı şehirlerdeyiz ama uzaktan bir test yaptık beraber. Windows'un kendi test programında yaptık eksenlerin test edildiği. Onun bilgisayarına bağlandım, istediğim tuşlara tek tek basmasını istedim birçok şey istedim ve boşta dururken herhangi bir hareketlilik görünmedi programda. Yine de bir şey çıkabilir mi?
Edit: unutmadan şunu da ekliyim, satıcı 3 sene önce 210tlye almış ve sadece 1 oyun bitirmiş. 35 yaşlarında birisi ve iş peşinde koşturmaktan oynayamadığını söylüyor :)

120 liraya ikinci el bu kol alınır mı? Su an piyasada yok. Sadece Amazon'da satışı var. Bu kolu Xbox One kolu olarak algılıyor oyunlar ve Xbox koluna da dis görünüş olarak benziyor. Xbox kolunun sahtesinin piyasada bolca gezdigini biliyorsunuzdur. Peki bu kolun da sahte olma olasılığı var mıdır? Bunun da sahte versiyonlari piyasaya surulmus müdür zamaninda? Cok bilinmeyen bir kol bu.
10-15 yıllık bir cihazdan bahsediyorsunuz. Bence koleksiyonluk olarak almak daha mantıklı.

xbox kolları kaç yıllık peki? ve satıcı 3 sene önce almış açmış kutusundan...
10 yıl önce yurtdışından hediye olarak gelmişti bana daha sonra üretimi ne kadar devam etti bilmiyorum. Xbox kolları ise nesil nesil değişiyor. Bakarsan 6. nesil ve üzerine bakmanı tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla hala sıfırları mevcut; Ama bütçen var ise kesinlikle 8. nesil veya üzerini al.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı