Logitech destek süreci daha ne kadar sürer?

YavuzAkcali

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir süredir Logitech destek ile konuşuyoruz. Benden videonun arızasını, faturasını ve adresimi istediler ben de attım. 2 gün önce benden tekrar fatura istediler ama fotoğraf şeklinde istediler. Bu süreç daha ne kadar devam eder ilerideki adımlar nelerdir?

Dostum dediğin hiçbir şeyi anlamadım. Lütfen düzgünce anlatır mısın. Videonun arızası nedir Logitech kameran mı var? Bize hiçbir şeyi anlatmadan kafana göre yazmışsın.

Dostum dediğin hiçbir şeyi anlamadım. Lütfen düzgünce anlatır mısın? Videonun arızası nedir Logitech kameran mı var? Bize hiçbir şeyi anlatmadan kafana göre yazmışsın.

Dostum fare çift tıklıyordu ve benden kanıt ve fatura istediler(video şeklinde) ben de gönderdim. Bundan 2 gün önce de fatura(fotoğraf istediler bu sefer)ben de nereye kadar gidecek diye yazdım yani bundan sonra ne geliyor?

Dostum fare çift tıklıyordu ve benden kanıt ve fatura istediler ben de gönderdim. Bundan 2 gün önce de fatura (fotoğraf istediler bu sefer) ben de nereye kadar gidecek diye yazdım yani bundan sonra ne geliyor?
Öyle desene dostum ben fare olduğunu nereden bileyim şimdi anladım. Sana şöyle söyleyeyim daha fare elindeyse yani kargo ile yollamadıysan önünde uzun bir yol var.

Logitech ile pek deneyimim olmadı galiba destek talebi üzerine konuşuyorsunuz.

Zaten garanti süreci belirli bir süreç içerisinde ilerler. Yani kargonuz 2 hafta - 1 ay içerisinde size ulaşacaktır gibi bir şey söyleyeceklerdir. Eğer 1 ayın üstüne çıkarsa tüketici haklarına başvurup hakkını alabilirsin orası ayrı konu.

Son düzenleme:

Dostum benim bildiğim imha var.
Dostum benim bildiğim imha var.

Yani kargo istemiyorlar senden.

İmha derken? Öyle bir şey olursa direkt size para iadesi yapacaklardır. Diye düşünüyorum. Aslında bunların hepsini desteğe sorabilirsin.

İmha derken? Öyle bir şey olursa direkt size para iadesi yapacaklardır. Diye düşünüyorum. Aslında bunların hepsini desteğe sorabilirsin.
Bilmeden yorum yapmasanız keşke. Logitech ürünü kullanılmaz hale getirdiğiniz yani imha edip parçaladığınız bir video ister sizden. Ardından kendisi direkt yeni ürün kargolar. Logitech destek süreci böyle işliyor. Bundan sonraki yazışmanızda tahminimce imha videosunu isteyeceklerdir.

Şimdi anladım olay bilmeden yorum değil zaten Logitech ürün kullanmadığımı söyledim. Para iadesi ve yeni ürün olayını seviyorum. Ama şöyle bir olay var eski modeller artık üretilmediği için gönderemeyebilir diye düşünüyorum. Açıklarsanız sevinirim.

Peki başkalarına hiç imha istemeden de göndermişler bu bana da vurur mu?

Eski modellerde de gönderim yapacaklardır. Zaten 2 sene garanti süreci var. Eğer stok yoksa yurtdışından getirtirler. Eğer cidden hiçbir yerde yoksa ürün o zaman para iadesi yapılır.
Peki başkalarına hiç imha istemeden de göndermişler bu bana da vurur mu?
Bunu ben bilemem ama mouse g300s gibi kronik sorunları bilinen bir mouse ise denk gelebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…