Logitech DFGT vs Rampage V900-S

Şuanda Ankara'da 800-1000 TL arasında, fiyattan yana bir sorunum yok ve dediğiniz gibi DFGT almak, 1300 liraya sıfır Rampage almaktan iyidir sanırım, yine dediğiniz gibi baya araştırırım, bu arada kullanıcıların şikayeti sadece ses yönünde, bu ses cidden çok mu fazla yani aşırı rahatsız edip oyuna olan konsantrasyonu bozabilir mi?
Ben kulaklıkla oynuyorum genelde. Ses testlerini oyun testlerini hep izledim. Evet ses çıkarıyor ancak kulağımı tamamen kaplayan bir kulaklıkla oyun sesi ve belki müzik çalarken sesin duyulmayacağını düşünüyorum. İzlediğim onlarca inceleme videosunda da (yabancı/türkçe) bunu diyorlar.

Şuanda Ankara'da 800-1000 TL arasında, fiyattan yana bir sorunum yok ve dediğiniz gibi DFGT almak, 1300 liraya sıfır Rampage almaktan iyidir sanırım, yine dediğiniz gibi baya araştırırım, bu arada kullanıcıların şikayeti sadece ses yönünde, bu ses cidden çok mu fazla yani aşırı rahatsız edip oyuna olan konsantrasyonu bozabilir mi?
Ses gerçekten epey fazla, kulaklıkla oynadığınızda hiç bir şey duymamanıza rağmen, evi ayağa kaldırabilir. ETS de neredeyse hiç duymazsınız, fakat F1 gibi oyunlar oynar veya drift gibi şeyler yaparsanız özellikle 900 derecede, vıjjj vıjjj seslere hazırlayın kendinizi :D

Ses gerçekten epey fazla, kulaklıkla oynadığınızda hiç bir şey duymamanıza rağmen, evi ayağa kaldırabilir. ETS de neredeyse hiç duymazsınız, fakat F1 gibi oyunlar oynar veya drift gibi şeyler yaparsanız özellikle 900 derecede, vıjjj vıjjj seslere hazırlayın kendinizi :D
Dakikada 110 kelime blue switch sesinden rahatsız olan yoksa DFGT sesinden de rahatsız olmazlar diye düşündüm umarım korktuğum başıma gelmez 😅

Evet gece senin için bir problem olmasa bile muhtemelen o sesi ailen kabul etmeyecektir :D

Bu arada bildiğim kadarı ile V900-S de Feedback yok? Yada izlediğim videolarda ayarları yanlış yapmışlar. Eğer FFB yoksa zaten bu savaşı baştan kaybeder V900-S
Evet ama yine de iyi bir titreşim motoru varmış içerisinde, DFGT'nin tek sorunu ses, bir de ben sadece ETS gibi oyunları değil F1'i falan da çok fazla oynuyorum ve o ses beni etkileyebilir ve dediğiniz gibi geceleri sıkıntı olabilir
Ben şahsen 1700 TL verip G29 alırdım. Satıcı benim anladığım kadarıyla aldı kullandı sorun çıkınca garantiye gönderdi yenisini satıyor şu an.
O fiyata hiç denk gelmedim ne yazık ki, en az 2200'den falan başlıyor ikinci el piyasasında.

Evet ama yine de iyi bir titreşim motoru varmış içerisinde, DFGT'nin tek sorunu ses, bir de ben sadece ETS gibi oyunları değil F1'i falan da çok fazla oynuyorum ve o ses beni etkileyebilir ve dediğiniz gibi geceleri sıkıntı olabilir
FFB ile Titreşim motoru ap ayrı diyarlar hocam. Titreşim motoru sadece gamepad kullanıyormuş gibi size titreşim verebilir, asla yoldaki hissiyatı elinizdeki direksiyona yansıtamaz ki zaten en önemli husus bu. Bunun farkını videolardan vs iyi kavrayın ve ona göre karar verin derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı