Logitech Driving Force GT Kalibrasyon sorunu

Disquell

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
DFGT kullanıcısıyım, direksiyonun dönmesinde veya tuşlarında vs. bir sorun yok. Sorun pedallarda. Gaz pedalı çok hassaslaştı, fren pedalını tuş olarak görüyor. (Bastığım kadar algılamıyor yani.) Bu sorun ortada hiçbir sebep yokken, birdenbire oluştu. Nasıl çözerim konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Sorun ilk oluşmaya başladığında freni ve gazı %50 oranda basıyormuşum gibi gösteriyordu, onu USB sertifikasını güncelleyerek çözdüm. Bu sefer de fren pedalını tuş olarak görüyor, gaz pedalını hassaslaştırıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
DFGT kullanıcısıyım, direksiyonun dönmesinde veya tuşlarında vs. bir sorun yok. Sorun pedallarda. Gaz pedalı çok hassaslaştı, fren pedalını tuş olarak görüyor. (bastığım kadar algılamıyor yani.) Bu sorun ortada hiçbir sebep yokken, birdenbire oluştu. Nasıl çözerim konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Sorun ilk oluşmaya başladığında freni ve gazı %50 oranda basıyormuşum gibi gösteriyordu, onu USB sertifikasını güncelleyerek çözdüm. Bu sefer de fren pedalını tuş olarak görüyor, gaz pedalını hassaslaştırıyor.

Dostum selam, eğer yapabilirim dersen kendimce çözümü tarif edeyim;
Çok nazikçe ve neyin nerede olduğunu unutmadan pedalın olduğu kapağını ve plastikleri sök. Pedalların dişlilerine ulaşacaksın. Onların eşit olduğunu kontrol et. Ayrıca YouTube'da Logitech Driving Force GT disassembly diye yazarsan da nasıl söküleceği, pedalların nasıl konumlanması gerektiğini öğrenebilirsin.

Dostum selam, eğer yapabilirim dersen kendimce çözümü tarif edeyim;
Çok nazikçe ve neyin nerede olduğunu unutmadan pedalın olduğu kapağını ve plastikleri sök. Pedalların dişlilerine ulaşacaksın. Onların eşit olduğunu kontrol et. Ayrıca YouTube'da Logitech Driving Force GT disassembly diye yazarsan da nasıl söküleceği, pedalların nasıl konumlanması gerektiğini öğrenebilirsin.
hocam cevabınız için teşekkür ederim. direksiyon setimi sattım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı