Logitech Driving Force GT ve Force Feed Back özelliği

• Konuyu başlatan g100
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 7.848

g100

Megapat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Arkadaşlar bu direksiyon için para topluyorum ve az kaldı. Bu direksiyonda G27'de olan force feedback özelliği var mı? En ucuz hangi mağazada? Sizce bu fiyata değer mi , değer ise bunun fiyatına yakın ne alınabilir? Bir de kullanan var ise görüşlerini yazabilir mi ? Son olarak force feedback özelliğini tanıtan bir video koyabilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Driving Force GT direksiyon setinde feedback özelliği elbette var ancak G27'deki gibi çift motor ile sağlanmıyor.
Yani G27'nin feedback sistemi daha gelişmiş durumda.

Bu DFG'nin kötü olduğu anlamına gelmez elbette.

Logitech Driving Force GT feedbackleri çok kaliteli olan, sağlam, gerçekçilik özellikleri gayet başarılı olan ve Logitech G27-G25'den sonra gelen uygun fiyatlı en iyi direksiyondur. Kesinlikle pişman etmez. Önceden kullandığım direksiyon olduğu için iyi biliyorum (şuan G27 kullanıyorum).

Logitech Driving Force GT'nin direksiyon simidinin arkasındaki vites yerleri Logitech G27'deki gibi kulakçık şeklinde değil; buton şeklinde yapılmış. Öte yandan Driving Force GT'de vites kutusu direksiyona entegre biçimde yapılmış, G27'deki gibi ayrı değil. Driving Force GT'deki vites kolu otomobillerdeki gibi değil Rally arabalarında kullanılan vites gibi sequential (sıralı) şekilde tasarlanmış.

F1 tarzı araçlarda bulunan vites kollarından bahsediyorsunuz galiba.
Resimlerde göremeseniz de var ancak G27'deki kadar şaşalı değil :)
Küçük bir parça var direksiyonun 2 yanında. Ulaşımı çok kolay değil.

govdevites.jpg

Sol tarafta gördüğün o hafif çıkıntılı yer vitesi oluyor işte. G27'ye baktığında elbette çok daha gelişmiş ve gerçekçi bir parça görüyoruz. Fiyata da yansıyor elbette.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı