Windows 11 yüklü sistem açılırken mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 11
Geç yazdığım için kusura bakmayın hocam işlerim vardı.

Dediğiniz sürücüleri. ZIP dosyası haricinde kurdum çünkü fazla karmaşık geldi yapamadım onu. Fakat bilgisayarı bugün 3-4 kere açtıp kapattım toplamda ve hiçbir sıkıntı olmadı şimdilik.

Nasıl anlamadım?

Nasıl anlamadım?

Download file

Bu sürücüde ZIP dosyası vardı fakat kurmak fazla karmaşık geldi bende bu sürücüyü kurmadım ancak.
Bugün bilgisayarı toplamda 3-4 defa açıp kapattım ve mavi ekran hatası almadım (normalde her açtığım zaman mavi ekran verirdi) yani büyük ihtimalle sorunum çözüldü eğer birkaç gün içinde yeniden hata vermezse bilgisayar, çözüldü olarak işaretlerim konuyu.

Ayrıca teşekkür ederim yardımlarınız için çok yardımcı oldunuz @Einstein hocam siz olmasanız format düşünüyordum ben en son çare olarak.

Download file

Bu sürücüde ZIP dosyası vardı fakat kurmak fazla karmaşık geldi bende bu sürücüyü kurmadım ancak.
Bugün bilgisayarı toplamda 3-4 defa açıp kapattım ve mavi ekran hatası almadım (normalde her açtığım zaman mavi ekran verirdi) yani büyük ihtimalle sorunum çözüldü eğer birkaç gün içinde yeniden hata vermezse bilgisayar, çözüldü olarak işaretlerim konuyu.

Ayrıca teşekkür ederim yardımlarınız için çok yardımcı oldunuz @Einstein hocam siz olmasanız format düşünüyordum ben en son çare olarak.

İnf şeklinde kuracaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı