Logitech F310 200 TL

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 3.073
:)

Benim kuzenimde bir sıkıntı yoktu. Ha kendim kullanmadığım için çok bir şey diyemem.

Ürün iyi, güzel bir ürün evet ama herhangi bir ekstra indirim yok. Fiyat piyasa değerinde.
Aslında indirimli diyebiliriz. Bir ara fiyatı 270 TL'yi aşmıştı ki alınacak hali de yoktu. Son günlerde fiyatı tekrardan 200 TL bandına indi. Ederini buldu. Yani indirim gördü.

Benim kuzenimde bir sıkıntı yoktu. Ha kendim kullanmadığım için çok bir şey diyemem.
Birkaç kişide böyle oldu. O sebeple önermiyorum ben. F310 eski ve kötü görünse de yaptığı yıllarca iyi şekilde yapabiliyor. Yoksa titreşim yok, kablolu. Hiçbir artısı yok gibi ancak sağlam ürün.
Ürün iyi, güzel bir ürün evet ama herhangi bir ekstra indirim yok. Fiyat piyasa değerinde.
U-Usta dolar 9.

Üç beş ay kullanınca kırılacak bir ürün istersen evet T4 daha iyi seçim olur.

Ürünün sorunu yok. Titreşim yok ve kablolu. 10 seneden fazladır üretilip satılıyor. 10 senedir kullanan da var.
Hocam 7-8 aydır kullanıyorum dediğinin aksine benimki 3-5 ayda kırılmadı nedense 🤔 Fiyatına göre gayet kaliteli. Tek yaşadığım sorun kol 1-2 kere garip şekilde gün boyunca ışıkları sürekli yanar halde kaldı ve kapanmıyordu şarjı bitince düzeliyordu. 1-2 kez bunu yaşadım başka da bir sıkıntısı yok. Şarjı da çok uzun gidiyor bu arada bekle bekle bitmedi :D

Zaten kullanan kaç kişi var Allah aşkına? On senedir değişmeden satılıyorsa sebebi var. Siz aldınız diye en iyisi o mu olacak? Bırakın şu bencilliği ya. Kötü işte.
Ben nerede en iyisi demişim? :D Tecrübelerimi aktarıyorum asıl sen objektif davranmıyorsun fanboyluk yapıyorsun. Ben GameSir ile F310'u karşılaştırmadım bile sadece T4'e üç beş ayda bozulur dememe yanıt verdim. Kullanım süresi ürünün nasıl kullanıldığına göre değişir. Ama benim gözlemlediğim kadarıyla dayanıklı bir ürün, sakar biriyim teknolojik aletleri çok düşürürüm bunu da çok düşürdüm ama sağlam hala.

Konuyu paylaştım zaten adam R2 tuşuna sert basınca kırılmış. Kasası dandik bariz şekilde. Zaten dandikliğine en güzel gösterge ürünün kendisi. Basmışlar tüm özellikleri üstüne bir de çok ucuz. Sonra da iki gün şarj bitene kadar kullanamazsın işte. :D

Ürünün sorunu yok. Titreşim yok ve kablolu. 10 seneden fazladır üretilip satılıyor. 10 senedir kullanan da var.

Cidden 10 sene sorunsuz kullanılabilecek bir gamepad ağır ama çok sağlam bir yerlere çarpmadan fırlatmadan kullanırsanız en az 5 senesi var bende F710 var şu an 5. senesinde ve hiçbir sorunu yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı