Logitech F310 200 TL

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 3.073
Konuyu paylaştım zaten adam R2 tuşuna sert basınca kırılmış. Kasası dandik bariz şekilde. Zaten dandikliğine en güzel gösterge ürünün kendisi. Basmışlar tüm özellikleri üstüne bir de çok ucuz. Sonra da iki gün şarj bitene kadar kullanamazsın işte. :D
Hani genele bakıyorduk? 5 dakika önce bunu deyip adamın teki sert basınca R2 tuşu kırıldı diye pislik atman :D Alemsiniz hocam valla. Ben verdiğim paranın hakkını aldığımı düşünüyorum benim için önemli olanda bu. F310 iyidir lafım yok ama T4 de öyle 3 günde bozulacak alet değil.

Gir konuya bak. Bunu yaşayan tek kişi değil. :D Paranın hakkı falan da değil. Sorun yaşamadığın için sevin. :D İki gün Gamepadi kullanamamanı sorun saymazsan tabi :D
Alternatif paylaşır mısın 200 TL'ye?

Alternatif paylaşır mısın 200 TL'ye?
2. El denen tamamen farklı bir dünya daha mevcut. F310, 100TL'den fazlasını hak eden bir gamepad değil, hiçbir artısı, hiçbir özelliği yok.
Eğer düzgün araştırmanızı yaparsanız piyasada tertemiz XBOX gamepadlerini bulabilirsiniz. 2. el istemiyorsanız kupon kovalayıp AliExpress vb.'den sıfır, yine bundan kaliteli gamepadler bualabilirsiniz. Kuru fanboyluk yapmanın lüzmu yok, elimden 3 farklı F310 geçti, hiçbir esprisi olmayan bomboş bir gamepad. Kötü veya kalitesiz demiyorum, sadece boş ve fiyatını hak etmiyor.

Sıfır bir ürüne alternatif ikinci eller var diye fiyatına değmez denmez ki. Sıfır arabaların da daha iyisi ikinci elde var, kimse almasın o zaman, olur mu? :D

Gamepad'den beklentin nedir acaba? Gerçekten soruyorum beklentin nedir? Yani ne yapmasını bekliyorsun mesela alıp oyunu kendisi mi oynasın? Hepsiyle aynı oyunu oynuyorsun. Önemli olan verdiğin parayla ne kadar düzgün ve uzun süre sorunsuz oyun oynayabildiğin. Hassasiyetleri de güzel, analog trigger iyi çalışıyor. Daha ne?

Sıfır bir ürüne alternatif ikinci eller var diye fiyatına değmez denmez ki. Sıfır arabaların da daha iyisi ikinci elde var, kimse almasın o zaman, olur mu? :D

Gamepad'den beklentin nedir acaba? Gerçekten soruyorum beklentin nedir? Yani ne yapmasını bekliyorsun mesela alıp oyunu kendisi mi oynasın? Hepsiyle aynı oyunu oynuyorsun. Önemli olan verdiğin parayla ne kadar düzgün ve uzun süre sorunsuz oyun oynayabildiğin. Hassasiyetleri de güzel, analog trigger iyi çalışıyor. Daha ne?

Kötü ergonomi/kalıp gibi yapı, sert tuşlar, hassasiyetleri iyi felan değil, snopy vs. ile kıyaslıyorsanız bilemem. Titreşim olmamasını söylemiyorum bile. 200TL verip kabloya bağlı olmakta tam acınası bir durum. 2. el fikri hoşuna gitmeyenler için alternatifte sundum, isteyen gayet araştırıp peşine düşebilir, yaptığınız benzetme çok yersiz.
Gamepad keyfi bir ürün, temel bir bilgisayar bileşeni değil, değil mi? Benim keyfi bir üründen beklentim, keyfimi bozmaması ve bu ürün benim keyfimi kaçırıyor, istediğim rahatlığı sağlamıyor. Siz verdiğiniz 200TL'den memnunsanız ne ala, ben değilim, bence gereksiz pahalı, ben vermem, çevremdekilerin de vermesini istemem, bu da benim görüşüm, şimdi sorun olan nedir? Marka distribütörlüğü mü aldınız da bu kadar savundunuz anlayamadım. Sizin keyfiniz yerindeyse katılmıyorum deyin geçin, ikna etme çabası neyin nesi?

Çünkü saçma sapan çamur atmanız yoruyor adamı. İkinci elde daha ucuzu bulunur da mevzu o değil. Bunu öneriyoruz ki insanlar yıllarca sorun yaşamadan oynasın. Kablolu olması, titreşimsiz olması zaten ortada ve ona göre öneriyoruz. Kablosuz titreşimli isteyen 100-150 daha koyar alternatiflere bakar. Bu fiyatta hem daha çok özellikli hem de daha kalitelisi, uzun yıllar sorun çıkarmayacak ürün varsa önerin. Yoksa gelip saçma sapan Çin malı ürün önerip milletin parasını çöpe atmasına destek olmayın.

Son düzenleme:
Çünkü saçma sapan çamur atmanız yoruyor adamı. İkinci elde daha ucuzu bulunur da mevzu o değil zipzip. Bunu öneriyoruz ki insanlar yıllarca sorun yaşamadan oynasın. Kablolu olması, titreşimsiz olması zaten ortada ve ona göre öneriyoruz. Kablosuz titreşimli isteyen 100-150 daha koyar alternatiflere bakar. Bu fiyatta hem daha çok özellikli hem de daha kalitelisi, uzun yıllar sorun çıkarmayacak ürün varsa önerin. Yoksa gelip saçma sapan Çin malı ürün önerip milletin parasını çöpe atmasına destek olmayın.
Hadi diyelim haklı olsan bile üslubun doğru mu sence? Seni düzgün biri olarak bilirdim ama tartıştığı insanlara "Zıpzıp" diye hitap eden biri benim gözümde anca mahalle kekosu'nun tekidir. Millete çemkirmeden de anlatabilirsin derdini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı