Logitech F310 400 TL'ye değer mi?

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Şimdi okuyan ama ilerde işşiz.
Şu an F310'un ilanlardaki fiyatları 400~ TL'den başlıyor. Sizce 400 Liraya değer mi? Yerine şunu alsan daha mantıklı bu paraya dediğiniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an F310'un ilanlardaki fiyatları 400~ TL'den başlıyor. Sizce 400 liraya değer mi? Yerine şunu alsan daha mantıklı bu paraya dediğiniz var mı?

Dostum bende var, içinde titreşim motoru yok, sıfır olarak 200 TL'ye almıştım MediaMarkt'dan geçen sene, bana göre sıkıntısız bir cihaz, Assetto Corsa'da drone camerası olarak kullanıyorum sadece, hissiyatı falan güzel.

Yerine ne alınabilir?

Temiz 2. Elini bulsan.
Hocam genel olarak 2. ele sıcak değilim.

Dostum bende var, içinde titreşim motoru yok, sıfır olarak 200 TL'ye almıştım MediaMarkt'dan geçen sene, bana göre sıkıntısız bir cihaz, Assetto Corsa'da drone camerası olarak kullanıyorum sadece, hissiyatı falan güzel.
Sence değer mi peki 400 liraya.

Hocam yani 2. El de alıp deneyebilirsiniz aslında dolap gibi yerlerden ama siz bilirsiniz ben 2 kere 2. elden f310 aldım bi kere 75e bir kere 120 ye aldım hala kullanıyorum.
Hocam yurt arkadaşımdan rica edip bir günlük test ettim.

Bazen F710 indirime düşüyor takibinde olabilirsin.
Ya da buna da bakabilirsin:
Hocam vergi ne kadar geleceği belli olmuyor, birde kargo ne zaman gelecek o da hiç belli değil.

Vergi dahil 750 + TL gözüküyor birde.

Yerine ne alınabilir?

Hocam genel olarak 2. ele sıcak değilim.

Sence değer mi peki 400 liraya.

Dostum ürün bana göre 400 TL etmez, ama şöyle bir şey varki bir daha alamazsın, maalesef böyle bir gerçeklik var ülkemizde, almadığımız her ihtiyacımız her geçen gün daha çok pahalı oluyor, eğer bütçen varsa sıfırını al ve kullan, titreşim motoru olmadığı için daha uzun ömürlü olabilir fakat oyunlarda şartınsa titreşim alma, kablosu çok uzun ve kalın, hissiyatıda gayet iyi, tuşları kademeli L2 ve R2 tuşları buton değil yani, araba oyunlarında gazı bastığın kadarıyla ayarlıyor bu hoş, sen bilirsin yani, 400 TL etmez ama ürün seni de üzmez.

Hocam vergi ne kadar geleceği belli olmuyor, birde kargo ne zaman gelecek o da hiç belli değil.
Bilmiyorum valla. Ben geçmişte vergiler dahil 330 a aldım. Çok memnunum üründen. Vergiler dahil 550 falan olur dedim heralde. 550 ye alınabilecek bir ürün. Çok kaliteli.

Onun dışında F710 ara sıra indirime düşüyor takip edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı