Logitech F310 alınır mı?

Hocam elime ulaştı bugün, daha pc testlerini yapmadım ama eldeki hissiyatı ve kutu içeriği çok güzel. Kutu içinden değişebilen manyetik yüzler ve 1.8 metrelik bir örgü kablo çıkıyor. Mekanik tuşların hissiyatınında beğendim fazlasıyla. Alınabilirse gamesir nova 2 lite da öneririm. Mekanik tuşları olmasa da genel olarak o da çok güzel. Whatgeek üzerinden 1200e geliyor.

Hocam elime ulaştı bugün, daha PC testlerini yapmadım ama eldeki hissiyatı ve kutu içeriği çok güzel. Kutu içinden değişebilen manyetik yüzler ve 1.8 metrelik bir örgü kablo çıkıyor. Mekanik tuşların hissiyatınında beğendim fazlasıyla. Alınabilirse GameSir Nova 2 Lite da öneririm. Mekanik tuşları olmasa da genel olarak o da çok güzel. Whatgeek üzerinden 1200e geliyor.

PC testleri de iyi çıkarsa bence yeni önereceğimiz F/P gamepad olmaması için hiçbir sebep yok bence.

Dostlar hikaye ve yarış oyunu hatta Rocket League bile oynamak istiyorum bu kolla. Fiyatına değer mi? Daha iyi bir seçeneğiniz varsa önerirseniz sevinirim.
Bütçen çok kısıtlıysa evet, en azından çakma kollar gibi 1 haftada elinde patlamıyor , inner deadzone mevcut fakat fps oyuncusu olmadıgın sürece etki etmez.

PC testleri de iyi çıkarsa bence yeni önereceğimiz F/P gamepad olmaması için hiçbir sebep yok bence.
Fiyatına göre her şeyi çok güzel hızlı bir test gerçekleştirdim ama fiyatı artacak tekrar karne indirimi bittiğinde. Tekrar artana kadar kesinlikle önerilebilir. Tek eksi yanı dongle ile 1000 değil 250 hz polling rate vermesi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı