Hocam 2 ay kadar önce 9. Nesil kol vardı onu sattım sonra bir boşluk yaşayıp bunu alma kararı aldım. İade etsem de bütçe yükseltemem dolayısıyla deneyip göreceğiz hayırlısı. Sitelerde değerlendirmeleri iyi olduğu için tercih ettim.Yani iş işten geçti ise çok da anlamı var mı eksileri saymanın bilemiyorum ama iade şansınız var ise başka alternatife yönelin derim. Hiç ergonomik değil, artık çok eski kütük gibi, drift problemleri oluyor takılma oluyor rb lb tuşları bozulabiliyor hızlıca. 2 tane almış biri olarak konuşuyorum, alınmaz.
Daha önce kaliteli kumanda kullanmayanlar yazıyor genelde, çok bilgisi olmuyor. Ben de ilk aldığımda iyi sanıyordum, 8bitdo Ultimate 2C geçince ne kullanıyormuşum dedimHocam 2 ay kadar önce 9. Nesil kol vardı onu sattım sonra bir boşluk yaşayıp bunu alma kararı aldım. İade etsem de bütçe yükseltemem dolayısıyla deneyip göreceğiz hayırlısı. Sitelerde değerlendirmeleri iyi olduğu için tercih ettim.
Geçenki Xbox kolunu 2400 liraya kampanyalı bulmuştum, yine bir kampanya olana kadar bunu kullanacağım hocam çok sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Umarım 3-4 ay kadar idare eder.Daha önce kaliteli kumanda kullanmayanlar yazıyor genelde, çok bilgisi olmuyor. Ben de ilk aldığımda iyi sanıyordum, 8bitdo Ultimate 2C geçince ne kullanıyormuşum dedim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.