Çözüldü Logitech F310 ve F710 farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Racoon

Centipat
Makaleler
2
Aslında birden fazla sorum olacak aşağıya yazayım.
F710 kablosuz ve titreşimli olduğunu biliyorum peki başka farkı var mı?
1200 liraya değer mi başka öneriniz var mı?
RPCS3'te çalışır mı? Önceden replika almıştım çalışmamıştı.

Orijinal diye satan var sahibindende ama DualShock çok replikası var diye biliyorum bütçem 1200'den pek yukarı çıkmıyor.
Orijinale yakin bir replika DualShock 4'u ayirt etmen imkansiza yakin. Bazilari oyle kaliteli cakma yapiyor ki deadzone performansi bile iyi cikiyor. Tabii su da var, bilgisayar kullanimi icin PS kollarini tavsiye etmem. Alacaksan Xbox kolu al ya da dedigim gibi 8BitDo falan al veya son tercih olarak F710.

Orijinale yakin bir replika DualShock 4'u ayirt etmen imkansiza yakin. Bazilari oyle kaliteli cakma yapiyor ki deadzone performansi bile iyi cikiyor. Tabii su da var, bilgisayar kullanimi icin PS kollarini tavsiye etmem. Alacaksan Xbox kolu al ya da dedigim gibi 8BitDo falan al veya son tercih olarak F710.

Evet 8BitDo veya F710 alacağım aslında şu an alabilir miyim belli değil sadece önceden belirleyeyim dedim RPCS3 hakkında bilginiz var mı çünkü asıl amacım onun için almak GoW vs oynayacağım.

Hangi gamepad? F310 diyorsanız ben onu kullanıyorum kütük gibi bir şey. F710 kullanmadım bilmiyorum.

F310'dan iyi demişti F710 önceki sayfada olması lazım hatta ağır olması pek sorun değil tabii hafif olsa daha iyi olur ama bu bütcede yok galiba.

8BitDo RPCS3'te çalışır mı onu biliyor musun almaya karar verdim bir de yurt dışından şubeden nasıl teslim alabilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı