Logitech F710 alınır mı?

F710 da pişman etmez fakat ergonomik açıdan GXT 590'ı ve GameSir T4 Pro'yu daha başarılı buluyorum, ayrıca F710'un aksine bu kollarda problemlerle karşılaşan insanlar görmedim. F710'a göre az daha kullanıcıya sahip oldukları için sıkıntı yaşayan insanlar ortaya çıkmamış olabilir ancak yine de memnun olmayan insan yok.

Teknosa'nın mağazasından aldıktan sonra bir sorun çıktıktan sonra iade veya garantisi var mıdır?
 
Sorunlusu denk gelmedi, kullandıkça tuşlarında sıkıntı çıkmaya başladı ve sık kullanan birisi de değildim. F310 ve F710'a rahat diyorsanız başka kol kullanmamış olmalısınız. F310'dan GXT 590'a geçince F310'un taştan farkı olmadığını fark ettim. F710'un yorumlarında sorun yaşayan birçok insan gördüm, aynı problemleri yaşaması muhtemel. Ha bu arada GXT 590'ın şarj edilebilir lityum pili var, pil almakla uğraşmıyorsunuz. Neden 8-9 yıllık F710'u bu kadar savunuyorsunuz ki?

Aynısını F310'dan Pusat Pro'ya geçince yaşadım hem tasarım olarak hem rahatlık olarak hem sertlik olarak 10 yıl ötede hissediyorum, ben de T4 Pro öneriyorum.
 
Ben de hem F710 hem F310 var, F710 bozulduğu için aslında aşırı bir bozulma değil A tuşu ve RB tuşunda bir sıkıntı var o kadar öyle olduktan sonra F310 almıştım şuan onu gayet iyi bir şekilde kullanıyorum fakat bana sorarsanız artık 2 model de çok eskidi ve takoz gibiler F310 yine daha hafif tabii. Size tavsiyem yeni nesil gamepadlere bakmanız.
 
GameSir T4 Pro almanızı çok önermem hocam 6 ayın ardından analoglarda temassızlık sıkıntısı başlıyor internette araştırırsanız çok rahat görebilirsiniz bu sorunu, kendim de aynı sorundan muzdaribim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı