Logitech F710 alınır mı?

Size sorunlu model denk gelmiş olabilir mi? Garanti ile iletişime geçtiniz mi?

AliExpress'ten almıştım hocam o yüzden garantiye göndermedim aslında düzeltilmeyecek bir sıkıntı değil gamepadin içine analoğun hassas yerine toz gittiği için oluyor lb ve lt tuşlarının olduğu yerden üfleyince düzeliyor tozlar uçuştuğu için ama uçuşmayı bırakınca tekrar başlıyor problem.
Gamepadin içini açıp temizleyebilsem sorun çözülecek ama açmayı bir türlü başaramadım tüm vidalarını söküyorum yine de açılmıyor.
 
F710'da fifa oynarken hamleleri sürekli kaçırıyorum. Arkadaşlarımda Xbox 9.nesil var. Ona nazaran çok hamle kaçırıyorum. Tek ben de değil. Denettiğim tüm arkadaşlarım böyle diyor kullananlardan.
 
1 yıldır kullanıyorum tuşları hala ilk günkü gibi ve aldığımdan beri bir kere bile pil değiştirmedim. F710'a rahat diyorum ve Monster gamepad, Xbox, PS4 ve PS5 kullanmış bir olarak söylüyorum. Siz sorun yaşayan birçok insan gördüm diyorsunuz ben kullanıyorum diyorum, hangimizin kaynağı daha sağlam? Son olarak ben kolu savunmuyorum. Sadece sizin tuhaf bir şekilde Logitech gamepadlere nefret kusmanıza anlam bulmaya çalışıyorum. Bu arada bu konuşma da boşa çünkü konu sahibi arkadaş zaten kararını vermiş anlaşılan.

Uzun zamandır bende formları takip ediyorum. Gerçekten bütün teknolojik ürünlerde sorun çıkıyor. Gamepadler konusunda ise saçma bir algı var. Neymiş eskimiş. Alınmazmış falan. Kronik sorunluymuş falan. Bende aynı şekilde yıllardır kullandığım Logitech gamepadler duruyor. Sağdan soldan 3 - 5 hater çıkıyor bunlarda gazına geliyor hocam başka bir şey yok. Taş gibi kol. He varsa paran git al kardeşim en son çıkan ürünü. Ama fiyatına göre en mükemmel kollar Logitech de.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı