Logitech F710 Gamepad ile Nano Receiver Nasıl Eşleştirilir?

WizzerNigga

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 3 senedir sorunsuz kullandığım Logitech F710 Kablosuz Gamepad'imin nano alıcısı arızalandı. Temas sorunu vardı. Logitech ile görüştüğümde bir defalığına ücretsiz gönderebileceklerini ve kolun arkasında yazan bazı numaraları söylememi istedi. Kol ile eşleşecek nano gönderceklerini söylediler fakat bir türlü eşleştiremedim. Başına böyle bir olay gelip eşleştirebilen veya bunun bir çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar yaklaşık 3 senedir sorunsuz kullandığım Logitech F710 kablosuz Gamepad'imin nano alıcısı arızalandı. Temas sorunu vardı. Logitech ile görüştüğümde bir defalığına ücretsiz gönderebileceklerini ve kolun arkasında yazan bazı numaraları söylememi istedi. Kol ile eşleşecek nano gönderceklerini söylediler fakat bir türlü eşleştiremedim. Başına böyle bir olay gelip eşleştirebilen veya bunun bir çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba aynı sıkıntıyı çekiyorum. Herhangi biyerden bir sonuç alabildin mi? Eğer çözüme ulaşabildiysen lütfen benimle de paylaşabilir misin?
Merhaba aynı sıkıntıyı çekiyorum. Herhangi biyerden bir sonuç alabildin mi? Eğer çözüme ulaşabildiysen lütfen benimle de paylaşabilir misin?

Çözüm:
Gamepad F710 ile bağlantı için Connection Utility Yazılımını kurmanız gerekecek ve Connection Utility'i indirme bağlantısı aşağıda paylaşılmıştır:

Son düzenleme:
Arkadaşlar yaklaşık 3 senedir sorunsuz kullandığım Logitech F710 Kablosuz Gamepad'imin nano alıcısı arızalandı. Temas sorunu vardı. Logitech ile görüştüğümde bir defalığına ücretsiz gönderebileceklerini ve kolun arkasında yazan bazı numaraları söylememi istedi. Kol ile eşleşecek nano gönderceklerini söylediler fakat bir türlü eşleştiremedim. Başına böyle bir olay gelip eşleştirebilen veya bunun bir çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
benimde aynı şey oldu fakat logitech ile nasıl görüşüceğimi bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz

benimde aynı şey oldu fakat logitech ile nasıl görüşüceğimi bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz
Yanlış hatırlamıyorsam bu numarayı aramıştım nano alıcım bozuldu dedim adresime yenisini bir defalığına gönderebileceklerini söylediler. Eşleştirmek biraz zor oldu ama hallettim kullanıyorum hala.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-11-01-19-41-12-109_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-01-19-41-12-109_com.android.chrome.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 682
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı