Logitech F710 Sürücü Sorunu

Şu çözüm muhtemelen işinize yarayacaktır.

Bu paylaşımın altındaki yorumlarla aynı şeyi yaşadım yani izin vermiyor sürekli olmasına.açıp kapayınca tekrar eskisine dönüyor.acaba eşimin pc de ki regediti kopyalayıp benimkine yapıştırarak değişitrme şansım var mı?yada regediti sıfırlama gibi? belki regeditte sıkıntı vardır diye düşündüm olmayadabilir tabiki.ama aynı sürüm aynı iş derlemesi aynı güncellemeler var fakat birinde çalışıyor birinde çalışmıyor.pc ler farklı bununla ilgisi olabilir mi bilemedim ne engel oluyor

Son düzenleme:
Komple regediti almanız mümkün değil hocam ciddi problemler çıkar. Sadece belirli ayarları manuel olarak değiştirebilirsiniz.

Bunun haricinde aklıma gelen her yeniden başlatmada çalıştıracağınız bir .bat dosyası falan oluşturmak işinizi kolaylaştırabilir.

Bence bu ayarı devredışı bırakmak hakkında ayrı bir konu açın bilgili arkadaşlar yardımcı olsunlar. Hiç çözülmezse Recep hocayı etiketleyelim. O konuya beni de etiketleyin beraber çözüm aramaya devam edelim.

Komple regediti almanız mümkün değil hocam ciddi problemler çıkar. Sadece belirli ayarları manuel olarak değiştirebilirsiniz.

Bunun haricinde aklıma gelen her yeniden başlatmada çalıştıracağınız bir .bat dosyası falan oluşturmak işinizi kolaylaştırabilir.

Bence bu ayarı devredışı bırakmak hakkında ayrı bir konu açın bilgili arkadaşlar yardımcı olsunlar. Hiç çözülmezse Recep hocayı etiketleyelim. O konuya beni de etiketleyin beraber çözüm aramaya devam edelim.
BAT dosyası mümkünse çok iyi olur.

Hocam öncelikle bir sistem geri yükleme noktası oluşturun. Ne olur ne olmaz.

• CMD'yi Yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra bu kodları sırayla girin.
Kod:
BCDEDIT -Set LoadOptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS
BCDEDIT -Set TESTSIGNING ON

• Koddan sonra ekranda yazı kalırsa sürücüyü kurduktan sonra bu kodu girin.
Kod:
BCDEDIT -Set TESTSIGNING OFF

Yeniden başlattıktan sonra sorun devam ediyorsa:

• Bilgisayarımı açın.
  • Görünüm kısmından Seçenekler - Klasör ve arama seçenekleri - Görünüm - Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğindeki tiki kaldırın.
  • Yeni bir not defteri oluşturun ve adını F710 ON yapın.
  • Belgeye ilk verdiğim kodu girip kaydedin.
  • Belgeyi yeniden adlandırıp, .txt uzantısını .bat olarak değiştirin.
  • F710 OFF isimli ikinci bir belge oluşturup aynı adımları uygulayın ama bu belgeye sadece ikinci kodu girin.
  • Sürücü imza zorlamasını devredışı bırakmak için bilgisayar açıldığında F710 ON dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
  • Tekrar etkinleştirmek isterseniz sürücüyü kurduktan sonra ikinci dosyayı çalıştırın.
İşe yararsa komutu görev zamanlayıcıya ekleriz açılışta otomatik çalıştırır.

Son düzenleme:
Hocam öncelikle bir sistem geri yükleme noktası oluşturun. Ne olur ne olmaz.

• CMD'yi Yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra bu kodları sırayla girin.
Kod:
BCDEDIT -Set LoadOptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS
BCDEDIT -Set TESTSIGNING ON

• Koddan sonra ekranda yazı kalırsa sürücüyü kurduktan sonra bu kodu girin.
Kod:
BCDEDIT -Set TESTSIGNING OFF

Yeniden başlattıktan sonra sorun devam ediyorsa:

• Bilgisayarımı açın.
  • Görünüm kısmından Seçenekler - Klasör ve arama seçenekleri - Görünüm - Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğindeki tiki kaldırın.
  • Yeni bir not defteri oluşturun ve adını F710 ON yapın.
  • Belgeye ilk verdiğim kodu girip kaydedin.
  • Belgeyi yeniden adlandırıp, .txt uzantısını .bat olarak değiştirin.
  • F710 OFF isimli ikinci bir belge oluşturup aynı adımları uygulayın ama bu belgeye sadece ikinci kodu girin.
  • Sürücü imza zorlamasını devredışı bırakmak için bilgisayar açıldığında F710 ON dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
  • Tekrar etkinleştirmek isterseniz sürücüyü kurduktan sonra ikinci dosyayı çalıştırın.
İşe yararsa komutu görev zamanlayıcıya ekleriz açılışta otomatik çalıştırır.

şuarada takılı kaldım şunu yapamıyorum.

"Belgeyi yeniden adlandırıp, .txt uzantısını .bat olarak değiştirin. "

bat dosyası yapamadım

şuarada takılı kaldım şunu yapamıyorum.

"Belgeyi yeniden adlandırıp, .txt uzantısını .bat olarak değiştirin. "

bat dosyası yapamadım
Dosyalara tıklayınca uzantısı gözüküyor mu?
Dediğim şekilde klasör ayarlarını yaptığınız zaman belgeye tıkladığınızda .txt, .exe gibi uzantılar gözükmeli. Sağ tık - Yeniden adlandır yapınca .txt'yi silip yerine .bat yazmalısınız.

Dediğim şekilde klasör ayarlarını yaptığınız zaman belgeye tıkladığınızda .txt, .exe gibi uzantılar gözükmeli. Sağ tık - Yeniden adlandır yapınca .txt'yi silip yerine .bat yazmalısınız.
bat dosyası yaptım fakat olmuyor zaten izin vermiyordu o kodlara yine vermedi.D diskini koruyup temiz bir format yada sıfırlama nasıl yapabilirim acaba o zaman düzelme ihitmali vardır değil mi?
Belki tertemiz bir windows güncellemesi ile düzelecektir ama onu nasıl yaparım acaba?

Son düzenleme:
Aradığınız her şey bu konuda var hocam. Diskleri biçimlendirme kısmında D diskini biçimlendirmeyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı