Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sürücü imza zorlamasını tamamiyle kapatamıyorum. Windows 8 de çalışan "bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS" bu kod windows 10 da "işlem başarıyla tamamlandı" yazısı yazmasına rağmen
Sürücü imza zorlamasını tamamiyle kapatamıyorum. Windows 8 de çalışan "bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS" bu kod windows 10 da "işlem başarıyla tamamlandı" yazısı yazmasına rağmen
Bu paylaşımın altındaki yorumlarla aynı şeyi yaşadım yani izin vermiyor sürekli olmasına.açıp kapayınca tekrar eskisine dönüyor.acaba eşimin pc de ki regediti kopyalayıp benimkine yapıştırarak değişitrme şansım var mı?yada regediti sıfırlama gibi? belki regeditte sıkıntı vardır diye düşündüm olmayadabilir tabiki.ama aynı sürüm aynı iş derlemesi aynı güncellemeler var fakat birinde çalışıyor birinde çalışmıyor.pc ler farklı bununla ilgisi olabilir mi bilemedim ne engel oluyor
Komple regediti almanız mümkün değil hocam ciddi problemler çıkar. Sadece belirli ayarları manuel olarak değiştirebilirsiniz.
Bunun haricinde aklıma gelen her yeniden başlatmada çalıştıracağınız bir .bat dosyası falan oluşturmak işinizi kolaylaştırabilir.
Bence bu ayarı devredışı bırakmak hakkında ayrı bir konu açın bilgili arkadaşlar yardımcı olsunlar. Hiç çözülmezse Recep hocayı etiketleyelim. O konuya beni de etiketleyin beraber çözüm aramaya devam edelim.
Komple regediti almanız mümkün değil hocam ciddi problemler çıkar. Sadece belirli ayarları manuel olarak değiştirebilirsiniz.
Bunun haricinde aklıma gelen her yeniden başlatmada çalıştıracağınız bir .bat dosyası falan oluşturmak işinizi kolaylaştırabilir.
Bence bu ayarı devredışı bırakmak hakkında ayrı bir konu açın bilgili arkadaşlar yardımcı olsunlar. Hiç çözülmezse Recep hocayı etiketleyelim. O konuya beni de etiketleyin beraber çözüm aramaya devam edelim.
Dosyalara tıklayınca uzantısı gözüküyor mu?
Dediğim şekilde klasör ayarlarını yaptığınız zaman belgeye tıkladığınızda .txt, .exe gibi uzantılar gözükmeli. Sağ tık - Yeniden adlandır yapınca .txt'yi silip yerine .bat yazmalısınız.
Dediğim şekilde klasör ayarlarını yaptığınız zaman belgeye tıkladığınızda .txt, .exe gibi uzantılar gözükmeli. Sağ tık - Yeniden adlandır yapınca .txt'yi silip yerine .bat yazmalısınız.
bat dosyası yaptım fakat olmuyor zaten izin vermiyordu o kodlara yine vermedi.D diskini koruyup temiz bir format yada sıfırlama nasıl yapabilirim acaba o zaman düzelme ihitmali vardır değil mi?
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...