Logitech F710 trigger nasıl düzeltilebilir?

Berkhı

Hectopat
Logitech'in F710 Gamepad'im var bayağıdır da sıkıntısız kullanıyordum. Lakin geçenlerde özellikle sağ tetik tam basmamaya başlamıştı bir şey yoktur herhalde deyip geçmiştim ama bugün tekrar bakıyorum tuşun hassasiyeti kaybolmuş. Game Controller tester diye bir program indirmiştim tetik tuşu tam değil %70 basış olarak gösteriyor. Ben yarış oyunu oynamayı seven birisiyim. Malum TR'de direksiyon fiyatları uçuşa geçtiği için de direksiyon alamamıştım gamepad ile idare ediyordum ama bu trigger sorunu oluşunca nasıl düzelteceğim bilemedim tamiri de yapılmıyormuş sanırım sordum birkaç yer öyle demişti en azından. F1 2020'de Gamepad desteği iyi verildiği için basınç ayarlarını değiştirebiliyordum ama asetto Corsa buna izin vermiyor ne yazık ki. Bu sıkıntıyı düzeltebileceğim bir program var mıdır? Varsa nasıl düzeltirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı