Logitech F710 veya Monster Clutch alınır mı?

F710 hayvan gibi pil yiyor. Duracell pil 1 haftayı zor çıkarıyor. (Günde 2-3 saat oynamayla) aklında bulunsun. Bizzat kullandım
1 hafta gayet normal bu arada. Ben 2700 mah'lık şarjlı piller kullanıyorum Xbox Controller'da. Günde 1-2 saatlik kullanım ile 5-6 gün ancak gidiyor.

1 hafta gayet normal bu arada. Ben 2700 mah'lık şarjlı piller kullanıyorum Xbox Controller'da. Günde 1-2 saatlik kullanım ile 5-6 gün ancak gidiyor.
2 adet duracell pil 40 tl ayda 120tl sırf pile mi vereceksiniz

Şarjlı pil kullanmadan pek akıl işi değil

8BitDo Ultimate C alın hocam.

PES 20, PES 21, FIFA 22, FIFA 23 ve son olarak FC24.
Hepsini Logitech F710 kolumla oynadım.
Her seferinde bu sefer başka kol alacağım deyip sürekli kolu indirimde görüp aynı kolu aldım.
Tavsiye eder miyim? Önceliğiniz DS kollar olsun. PS4 DS tavsiye ederim F/P olarak. Ya da Microsoft ile direkt uyumundan dolayı Xbox kolu alabilirsiniz. Alım gücünüz yetmiyorsa bu kola yönelebilirsiniz.
Birde Logitech F710 serisinde kolun ergonomik yapısından dolayı eğer sürekli oynuyorsanız sol el orta parmağınızın ortasında bir nasır oluşacaktır.
Benim bir sonraki seçimim muhtemelen PS4 DS modeli olacak.
Orjinal almak önemli ama. Yan sanayi ne kadar kaliteli de olsa analog tuşlarda yukarı aşağı çekmeler olabiliyor.

Baktığımda orijinal DS bulamadım piyasada herkes çakmasını satıyor.
Sürekli karşıma 500TL olan çakmaları çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
9 yıllık Logitech F710 sahibiyim ve gayet emin bir şekilde berbat olduğunu söyleyebilirim.

Bir gamepadi pil ile kullanmak başlı başına kötü bir fikir. Bataryalı olması hatta kablolu olması çok daha mantıklı olurdu. Sürekli alkalin pil alıp hem çevreyi kirletip hem de maliyeti çok ciddi arttırmış olursunuz. Kaliteli ve yüksek kapasiteli şarjlı pil gerekli. Sıradan şarjlı piller çok çabuk tükenecektir. Hatta tükenmeye fırsat kalmadan değiştirmek zorunda kalacaksınız. Çünkü pili biraz zayıflayınca bağlantı sorunu başlıyor. Ayrıca RT veya LT analog tetiklerinin sürekli arıza çıkarıp takılı kalması ve WD-40 yada alkol ile temizlenmesi gerekliliği var. Kablosuz iletişimi de sorunludur. Sık sık kopma ve gecikmeli algılama sorunu var. Subjektif bir şekilde ergonomik olmadığını söyleyenler var. Benim için sorun yok. Kimileri çok ağır ve ele sığdırmakta zorlayacak kadar kalın hatlara sahip olduğunu düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…