Elektronik Logitech F710 Wireless Gamepad 1.376₺

Mephistopheles

Centipat
Makaleler
5
Yer
Aokigahara
Daha fazla  
Meslek
İşsiz.
Ufak bir indirimi var değerlendirmek isteyenler olabilir artı olarak N11 de yeni hesap açınca 150TL kupon veriyor diye biliyorum daha ucuza getirmek isteyen arkadaşlar deneyebilir.
Satıcı Teknosa.

Son düzenleme:
Tarih öncesi bir gamepad. Yok Logitech kalitesi falan demesin kimse berbat bir ürün artık.

Aynı paraya bu varken düşünülemez bile. Gamepower markasını hiç sevmem ama bu ürünü çok şaşırttı.
Yeni aldım, yaklaşık 5-6 saat kullandım ve şimdilik gayet memnunum. Aslında ürün Gamepower'a değil de Easysmx markasına ait, modeli de smx 15.

Biraz daha uygun olsaydı gayet alınabilir bir ürün olurdu. 2 seneye yakın kullandım. Çok sağlam yapılmış.

Ürünle dalga geçenleri çok tınlamaya gerek yok. Ergonomisi kötü evet. Ama bu fiyata ya kalite alacaksın ya da görsellik.
+1000TL ekleyip çok daha iyileri var ama onları öneren arkadaşlar, maddi durumu olmayan arkadaşlara bir zahmet parayı kendileri versinler de durumu olmayanlar da hem ergonomik hem de kaliteli ürün kullansınlar değil mi :D ?

Tarih öncesi bir gamepad. Yok Logitech kalitesi falan demesin kimse berbat bir ürün artık.

Aynı paraya bu varken düşünülemez bile. Gamepower markasını hiç sevmem ama bu ürün X15 ile aynı olduğu için müthiş geldi. Satın aldım ve kullanıyorum o derece söyleyeyim.
F1 oynamak için alınır mı hocam, bu sıra F1'e merak saldım. Direksiyon ile baya zor, gamepad ile kolaymış ilk kez gamepad kullanacağım.

Biraz daha uygun olsaydı gayet alınabilir bir ürün olurdu. 2 seneye yakın kullandım. Çok sağlam yapılmış.

Ürünle dalga geçenleri çok tınlamaya gerek yok. Ergonomisi kötü evet. Ama bu fiyata ya kalite alacaksın ya da görsellik.
+1000TL ekleyip çok daha iyileri var ama onları öneren arkadaşlar, maddi durumu olmayan arkadaşlara bir zahmet parayı kendileri versinler de durumu olmayanlar da hem ergonomik hem de kaliteli ürün kullansınlar değil mi :D?

İndirim kovalayıp daha ucuza G1 Pro aldım, bu bütçede çok daha iyileri var. Kimse bütçe yükselt demiyor zaten, daha iyileri var. Çok fazla F710 fiyatı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı