İnceleme Logitech F710

• Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 97
  • Görüntüleme 13.455
Ben de 6 aydır kullanıyorum ve görüşlerimizin birçoğu uyuşuyor ergonomi hariç: bende ne el ağrıtması ne de ele oturmama durumu oldu. Ergonomisi bence gayet güzel.
El oturuyor fakat rakiplerine göre düşük denilebilir. Şahsen belki alışmadığımdan bilmiyorum ama biraz el ağrıması oluşturacak gibi geldi bana.

Hocam GC30 V2 850TL satılıyor İncehesap'ta her cuma bence kablosuz ve şarj edilebilir olması çok fazla ön plana çıkıyor.

Onlar arada düşüyor ama bu Logitech gamepadler tam tersi her gün fiyatı artıyor saçma şekilde.

El oturuyor fakat rakiplerine göre düşük denilebilir. Şahsen belki alışmadığımdan bilmiyorum ama biraz el ağrıması oluşturacak gibi geldi bana.
Doğrudur hocam kişiden kişiye,el yapısına göre falan değişir ama bende sorun olmadı. Rakipleri : yani diğer kolları alıp kullanmadığım için onlara göre iyi/kötü diyemem ama kendisine göre bence iyi.

Rahatlığı ps3 koluna benzer bir kol. Ps4 veya xbox kolu kullanınca çok kötü geliyor.

Üstündeki mat kaplama belli bir süre soyuluyor.

İncelemeyi güzel yapmışsınız elinize sağlık. Peki F310 modeli arasında pek fark var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…