İnceleme Logitech F710

• Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 97
  • Görüntüleme 13.598
Sürekli düşüyor hocam ben her cuma İncehesap bakıyorum
Cuma düşerse bakarım. F710 uzun kullanımda elimi yoruyor. Belki MSI'a yönelebilirim 850 TL civarına düşerse.

700 küsürlere gelmiş, zamanında 300 lirayken almadığım cihaz. Kamera, gamepad gibi şeyleri o kadar gözüm olsa da alamadım.
Zamanında 90 TL civarına F310 almıştım hocam... Şu an bu fiyatları gördükçe şaşırıyorum.

Vay bee, kol süpermiş aslında. Ama ergonomi konusu benim için çok önemli işte. Buradaki çoğu kişi bana "polosmart iyi değil çabuk bozulur" falan yazmıştı. Gittim arkadaşın Dualshock 4'ünü aldım 1 hafta denemek için, polosmart ile neredeyse aynı sadece Sony olduğu için malzeme kalitesi biraz fark ediyor. Yani ben polosmart ile idare ediyorum. Ergonomiyi çok takmasam bu kolu alabilirdim. Güle güle kullanın. Minecraft Bedrock sürümü oynanıyor mu bu arada direkt Xbox oyunları görüyor demişsiniz?

Anlık 700 TL'ye DualSense alan ben
Çakma DualSense'iniz hayırlı olsun.

Minecraft Bedrock sürümü oynanıyor mu bu arada direkt Xbox oyunları görüyor demişsiniz?
Yakın zamanda deneyip bilgilendiririm .

Şu şekilde Xbox kontrolcüsü bütün oyunlarla uyumlu oluyor. Logitech F710'da XBOX kolu gibi davrandığı için çoğu oyunu sorunsuz açıyor.

Anlık 700 TL'ye DualSense alan ben
Hayırlı olsun. Çakma falan deniyor ama her marka kötü işçilik çıkartmıyor. Bende PoloSmart PSG05 var. 500 TL'ye almıştım. Ama benimki biraz farklı çünkü 2022 Q3'e özel seri sanırsam. Butonları farklı ve bataryası daha fazla. Siz hangi marka aldınız¿

Xbox kolu gibi davranmak derken? Kendini 360 gibi falan mı gösteriyor?

2021 Kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…