İnceleme Logitech F710

• Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 97
  • Görüntüleme 13.562
Yapacak bir şey yok canı sıkıldıkça zam yapılan dönemdeyiz.
Bence şuan "çakma" diye geçen kolları bile çok iyi yapan markalar var. Benim aldığım polosmart kola sosyalde baya laf ettiler. Gittim bir arkadaştan 1 haftalık orijinal dualshock 4 aldım denemek için. Kendi kolumla orijinal arasındaki tek fark malzeme kalitesi. Geri kalan herşey süper. Gecikme de yapmıyor benim kol. Zaten düşük gecikme olduğu için fiyatı 500 TL idi sanırsam.

Hocam Wireless olarak kullanıyorum.
Rehberimizde aygıt yöneticisinden güç tasarrufunu kapatma gibi bir şey söylemişsiniz. Onu daha detaylı gösterme şansınız var mı?

Kutu içeriğindeki uzatma kablosuyla kullanın. Ayrıyeten şu ayarı yapın:

İçine giriyoruz :

F710'a tıklayın :

Çıkan pencereden donanıma girin.

Ardından USB giriş aygıtı :

Ayarları değiştir ve açılan pencereden Güç Yönetimine girin :

İlk tiki kaldırıp tamam'a tıklayın.
Kısayola yazdığım kod : %windir%\explorer.exe shell:::{A8A91A66-3A7D-4424-8D24-04E180695C7A}

Çakma DualSense mi varmış? 2021 Kasım'da 700 800 TL aralığında satılıyordu.

Detaylı yardım için çok sağol ama ben wireless gamepadi neden kabloyla kullanayım ki

Benim PoloSmart kol direkt kablosuz ile aygıt yöneticisinde gözüküyor. Kablolu oynamayı sevmiyorum. Yine de bu ayarı yapsam bir artış olur mu? Gecikme falan yok şuan ama yapmaktan zarar gelmez herhalde.

Bence şu an "çakma" diye geçen kolları bile çok iyi yapan markalar var.

Çok yanlış bir cümle Polosmart, Piranha gibi markalar kalitesiz ürünler üretiyor. İnsanlar genellikle orijinallerine benzediği için ve orijinal sandığı için almakta fakat fiyatı gerçekten ucuzsa bu ekonomide başka çare yok. Siz kaç TL'ye aldınız?

Detaylı yardım için çok sağ ol ama ben Wireless gamepadi neden kabloyla kullanayım ki

Kabloyla kullanmayacaksınız. İçinden çıkan kablo var uzatma kablosu USB aygıtı için uzatma, kabloyla kullanma diye bir şey yok sadece uzatma kablosuna takıyorsunuz USB'yi aksi halde bağlantı kopmaları devam eder.

Hiç dikkat etmemiştim eve geçince denerim çok sağolun.

Benim Polosmart kol direkt kablosuz ile aygıt yöneticisinde gözüküyor. Kablolu oynamayı sevmiyorum. Yine de bu ayarı yapsam bir artış olur mu? Gecikme falan yok şu an ama yapmaktan zarar gelmez herhalde.

Bu ayar gecikmeyle alakalı değil. Bağlantı kopması yaşıyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz. Bu arada sizin kol kablosuz mu, Bluetooth mu yoksa Wireless mı?

Hocam Piranha konusuna katılıyorum, klavye ve mouse almıştım bozulmaları 2 ay almadı. Aynı şey airpods için de geçerli. Ama PoloSmart markasından çok ürün aldım ve arkadaşlarım hatta ailem bile aldı. Tüm arkadaşlarım benim aldığım koldan aldı, babam kulaklığını aldı falan. Biz gayet memnunuz.

Bu ayar gecikmeyle alakalı değil. Bağlantı kopması yaşıyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz. Bu arada sizin kol kablosuz mu, Bluetooth mu yoksa Wireless mı?
Bluetooth olarak gözükebiliyor, konsola bağlamak için wireless modu da var. Kendi içinden bir USB uzatma kablosu da geldi, başka uyumlu bir kablo da kullanılabiliyor.

Düzenleme: Windows içi nasıl wireless kullanacağımı bilmediğim için Bluetooth üzerinden kullanıyorum.

Siz ne ile kullanıyorsunuz.

Siz ne ile kullanıyorsunuz.
Ben Bluetooth ile kullanıyorum. Kablolu denedim ama elimin altında kablo olmasından çok hoşnut değilim. Kablosuz klavye falan kullanıyorum, USB çoğaltıcılarım bile arka tarafta. Şu ana kadar herhangi bir bağlantı kopması veya aşırı gecikme yaşamadım.

@Ar0x bu arada hocam şöyle komik bir olay var, ben ilk kolu aldığımda nasıl bağlayacağım bilmiyordum. Hep tak çalıştır aşırı çakma kollar kullanmıştım. Platoon falan. Kablosuz bir kol hiç bağlamamıştım. Biz kol bozuk falan sandık. Sonra destek ekibini arayınca "share ile menü tuşuna basılı tutun ışık yanıp sönmeye başlar" dediler. Biz denedik direkt Bluetooth ile geldi . 2 saat bağlamaya uğraştık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…