Logitech F710'u sistemimde kullanabilir miyim?

Xbox Controlleri efsane bu arada F710, Xbox kontrolcünün yanında baya kötü kalıyor.

Dediğim gibi önümüzdeki indirimleri bekleyeceğim, hangisi daha hesaplı gelirse onu alacağım. Ama bütçemi zorlayacağım Xbox Gamepad'i için.
Ben PlayStation 4 kullanıcısı olduğum için PC'ye ekstra kontrolcü almadın, ihtiyaç duyarsam Dualshock 4 kullanıyorum. Geçtiğimiz gün arkadaşıma gittim o sadece PC oyuncusu ce yıllardır Xbox One kontrolcüsü kullanıyor, gerçekten Xbox kontrolcüsü PC'de başka.

Bütçe olarak F710 gerçekten çok iyi. Ben yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ve herhangi bir sorunu da yok. Ama kalite diyorsan kesinlikle X Box ürünlerini tercih etmelisin.

Bende hiç önermiyorum F710'u kullandığım en kötü gamepad. Tuşları kazık gibi fiyatı çok pahalı. Malzeme kalitesi çok kötü durmadan pil takmanız gerekiyor. Onun yerine Gamesir marka bir gamepad. veya 30-40₺ ye bir Bluetooth alıcı alıp dualshock 4 alın çok daha iyi. Kesinlikle F710 parasının hakkını vermiyor.

Önce de yazdığım gibi 4 yıldır kullanıyorum. Durmadan pil değiştirmiyorum. Yaklaşık 3-4 ayda bir pil değiştiriyorum ki Fifa 12'den Fifa 17'ye kadar sürekli Ultimate Team modu oynamış biri olarak ve normalde de arkadaşlarla sürekli turnuvalar atarak zaman geçirdim. Yani az uz kullanmış değilim 710'u. Ben de 2 tane var. Birinde kullanımdan dolayı oluşan ufak tefek çizikler ve alt tarafta bazı bölgelerde siyak kaplamanın yüzeyden soyulması var ama o da çok az. Tuşlarda yumuşayan ya da bozulan yok henüz. Fiyatı pahalı diyorsunuz ama önerdiğiniz gamepad Dualshock 4 ve üstüne bir de bluetooth alıcı. F710 yaklaşık 200TL civarında satılıyor, sizin önerdiğinizin maliyeti ise orjinal kablosuz adaptör alırsanız en az 400-450 TL olacak. Yani 2 katı fiyat. Kalite karşılaştırması yapmıyoruz zaten. F710, bence bütçeye göre alınabilecek en iyi kablosuz gamepad.
Paraya da kıyıp alacaksam gidipte Dualshock almam kendi adıma, X Box'un gamepadi varken.

Son düzenleme:
Bu yazıları gören logitech çıldırıyor. :LOL:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı