Logitech G 213 alınır mı?

Ben de zamanında iyi marka membran mı yoksa kötü marka mekanik mi sorusunu sormuştum. Bunun hakkında konu da açtım, inceleyebilirsiniz.

Bence iyi marka membran. Çünkü kötü marka mekanik klavye alırsanız 2 ay sonra elinizde kalma ihtimali bile var. Ve öyle bir durum olduğunda nereyle konuşacağınızı bile bilmiyorsunuz.

Not: Hayatımda hiç mekanik klavye kullanmadım. O yüzden aralarındaki farkı bilmiyorum, eğer aradaki fark çok ise mekanik klavye alınabilir ancak o kadar fark olduğunu düşünmüyorum.

Ben de zamanında iyi marka membran mı yoksa kötü marka mekanik mi sorusunu sormuştum. Bunun hakkında konu da açtım, inceleyebilirsiniz.

Bence iyi marka membran. Çünkü kötü marka mekanik klavye alırsanız 2 ay sonra elinizde kalma ihtimali bile var. Ve öyle bir durum olduğunda nereyle konuşacağınızı bile bilmiyorsunuz.

Not: Hayatımda hiç mekanik klavye kullanmadım. O yüzden aralarındaki farkı bilmiyorum, eğer aradaki fark çok ise mekanik klavye alınabilir ancak o kadar fark olduğunu düşünmüyorum.
Aslında garantisi var.

Klavye oldukça kaliteli ve iyi ama fiyatını hak ediyor mu, bilmiyorum.

Fikir edinmek açısından bu incelememi okuyabilirsiniz;

Teşekkürler.
Trust nasıl bir markadır?

Teşekkürler ben de senin gibi düşünüyorum. Dandik bir mekanik klavyedense marka ve sağlam bir membran klavye daha mantıklı geliyor. Hem gündelik kullanımlarda de başımı şişirmez
Ben kullanıyorum. Memnunum. Logitech müşteri hizmetleri kalitesi de tartışmasız derecede iyi. Tavsiye ederim.
Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı