Logitech G 903 alınır mı?

Daha fazla  
CS:GO oynuyorum. 1000 TL'lik mouse bakıyorum o civarlarda bunla Razer Viper Ultimate arasında kaldım. Bir de bazı teknoloji mağazalarında fiyatı 300 400 TL daha pahalı. Mediamark'a gittim orada 1080 TL ama Vatan'da 1450 TL. Neden? Aynı ürün mü? Bir de DPI yayını yanlış yazmışlar. 12bin değil 16 bin, kutunun üzerinde yazıyor. Bunu soracaktım. CS:GO'da esporcu olmak istiyorum, hangisi önerirsiniz mouse olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO oynuyorum. 1000 TL'lik mouse bakıyorum o civarlarda bunla Razer Viper Ultimate arasında kaldım. Bir de bazı teknoloji mağazalarında fiyatı 300 400 TL daha pahalı. Mediamark'a gittim orada 1080 TL ama Vatan'da 1450 TL. Neden? Aynı ürün mü? Bir de DPI yayını yanlış yazmışlar. 12bin değil 16 bin, kutunun üzerinde yazıyor. Bunu soracaktım. CS:GO'da esporcu olmak istiyorum, hangisi önerirsiniz mouse olarak?

En pahalı olanı kullanınca e-sporcu olunmuyor maalesef. Öncelikle mouse tutuş şeklinizi öğrenmeniz gerekiyor, eliniz küçük mü büyük mü, ona göre belirlemeniz lazım. Bu 2 mouse arasında DPI hiçbir anlam ifade etmiyor sonuçta 16000 DPI'da kullanmayacaksınız. Bu dediklerimi göz önünde bulundurarak seçiminizi tekrar yapın derim, ve ayrıca 144Hz monitör olmadan bir yerden sonra tıkanırsın ne kadar iyi olsan da.

En pahalı olanı kullanınca e-sporcu olunmuyor maalesef. Öncelikle mouse tutuş şeklinizi öğrenmeniz gerekiyor, eliniz küçük mü büyük mü, ona göre belirlemeniz lazım. Bu 2 mouse arasında DPI hiçbir anlam ifade etmiyor sonuçta 16000 DPI'da kullanmayacaksınız. Bu dediklerimi göz önünde bulundurarak seçiminizi tekrar yapın derim, ve ayrıca 144Hz monitör olmadan bir yerden sonra tıkanırsın ne kadar iyi olsan da.
Palm tutuştum var rival 600 vardı onda rahat etmiştim ama değiştiricem onun gibi olması lazım ne önerirsiniz.
Logitech G502 yada Corsair M65 PRO öneririm. İkiside bende var. M65 FPS içindir.
Logitech g502 alırsam wireless alırım kablolu artık sıktı Gına geldi.

1 ms diyorlar Logitech o yüzden Razer beğenmedim gibi duruyor ama ben denedim G903 tam oturdu. Yani iyi geldi ama Razer da denememiş lazım bir de bununla G502 Wireless arasında ne fark var daha iyi buna göre g903. bir de arısı neler eksisi neler diye yazar mısın G903'ün?

Viper Ultimate 75GR falan, G903 daha ağır.

Bende var Viper kablolu 69GR, yakın zamanda da Mamba Elite aldım 100GR. Hafif fare gerçekten bir başka. Ama Viper biraz ufakça bir fare. Elin büyükse biraz rahatsız eder.

Ha "palm grip" tutuşun varsa Razer Basilisk var. V2'si Qp'de stoğa girmiş, ben kaptım bir tane: Razer Basilisk V2. Razer'in yeni kablosu da varla yok arası bir şey, ağırlığını hissettirmiyor ve oldukça esnek.

Beyler youtube da farklı dış görünüşü birde mediamarkta 1080 lira vatanda 1450 lira anlamadım yani aralarda bişey mi var.

Dosya Ekleri

• IMG_20200613_194841.jpg
    IMG_20200613_194841.jpg
    503,4 KB · Görüntüleme: 103
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı